Jak nejvíc osekat windows?

...

Moderátor: Mods_senior

Pc-help
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Jak nejvíc osekat windows?

Příspěvekod Pc-help » 26 zář 2006 20:01

Jak se dá co nejvíc osekat windows aby se zbytečně nebabral s blbostma co ho zdržujou?jde to nějak?

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Myloš » 26 zář 2006 21:58

Na to je například nLite (k běhu potřebuje ještě .NET Framework).

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 26 zář 2006 22:39

Podstata dotazu byla - domnívám se - v něčem jiném: které procesy lze zastavit, aniž by to ovlivnilo funkčnost a stabilitu systému?

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 27 zář 2006 09:07

Pro Myloše i mmmartina: pravdu můžete mít obadva. Problém je asi v neúplně zadané otázce, protože skutečně nabízí více výkladů (stejně jako naše zákony). Pokud to Pc-help upřesní, budeme mu moct snad lépe odpovědět.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Azarian
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Azarian » 27 zář 2006 09:20

Jaké služby vypnout a které nechat by mohl napovědět tento článek:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=41
Je tam i návod na velmi užitečný prográmek pro zeštíhlování Windows - XPLite.

guest

Příspěvekod guest » 27 zář 2006 09:30

Azarian píše:Jaké služby vypnout a které nechat by mohl napovědět tento článek:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=41
Je tam i návod na velmi užitečný prográmek pro zeštíhlování Windows - XPLite.

Já používám nastavení podle tohoto http://madla.webpark.cz/ "BEZPEČNÉ" a je to super. Zrychlení oproti defaultnímu nastavení možná o 100%. Nastavit to jako Zkušený uživatel musí být geniální.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 27 zář 2006 12:57

Tak vám kluci nějak nerozumím. Kam se tolik ženete? Proč na všechno spěcháte, aby to bylo ještě dřív, než zmáčknete [enter]? Pamatuji doby, kdy nejrychlejší počítač na našem okrese, byla moje 386ka :lol: To byl teprve tester trpělivosti a trenažér pevné vůle proti roztřískání počítače. :evil: A přesto se na těchto počítačích projektovaly mosty. Pravda, trvalo to, ale měli jsme víc času na sebe, na ženský, na pivo, na cigáro (před pěti lety jsem ho už nestíhal a přestal jsem kouřit),... Rozmějte, já jsem rád, že to jde dopředu a mega letí drátama, mega rychlostma, jen si myslím, že když třeba vypálím cedko o minutu později, než soused, tak se nic neděje. Získal jsem minutu pro sebe... :lol: 8)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 27 zář 2006 17:40

Pro Karlose: já to vidím právě naopak. Minuta k minutě ušetřená a je čas na cígo. Od dob co se v kancelářích nekouří to jinak nejde . :wink:

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 27 zář 2006 21:47

Doktor 1 píše:Pro Karlose: já to vidím právě naopak. Minuta k minutě ušetřená a je čas na cígo. Od dob co se v kancelářích nekouří to jinak nejde . :wink:

Tak to vidíš špatně, než se ti nastartuje PC tak si můžeš jít zakouřit... :)))
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 28 zář 2006 01:49

Kdybych kouřil jedno deně tak jo. :D Ale vážně, kdo chce kouřit čas si udělá i kdyby čert na koze .. :wink:

Ty rozdíly v rychlosti jsou dnes zanedbatelný. Dříve jsem to také dost řešil, ale nějak jsem z toho vyrost. Stojí to čas a peníze prakticky pro nic.

guest

Příspěvekod guest » 28 zář 2006 08:07

Já Karlosovi celkem rozumím, ale ono nejde jen o ten čas, ale spíš o paměť. Čas se vždycky nějak najde.

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 28 zář 2006 09:15

S karlosem naprosto souhlasím, proč se furt stresovat, že nemám nejlepší kompl ve městě, resp. v ulici? Že soused má o 128 MB větší RAMky, o 20 GB větší HDD, ...?? Proč do něj furt vrážet prachy, když stejně za 1/4 roku už nebude "nej"??
Když ho má někdo na práci a rozjíždí na něm náročnější progamy, tak bych ještě pochopil, že si ho občas vylepší, když vyjde nová, náročnější verze programu, kterej prostě musí, kvůli práci, používat, ale proč bych do něj měl, jako všechny "děcka" v dnešní době, vrážet furt prachy a svůj čas, jenom proto, abych si mohl zahrát nejnovější hru a machrovat před ostatníma?? :idea:
Už jedu na jednom komplu 3 roky a až teď přemýšlím, že koupím další RAMky a HDD, ale jinak ten čas a peníze radši vrazím do něčeho "užitečnějšího" :lol: -> půjdu za mladou, strávím s nou celej den; vyrazím si ven s kámošema, zajdu si třeba zasportovat :lol: :idea: :bigups:
Prostě ... sice komply studuju, o komply se zajímám, ale není to pro mě to hlavní a nejdůležitější, jako pro některý lidí :wink: :| :bigups:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”