Azureus - nastavení portu (vyřešeno)

...

Moderátor: Mods_senior

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Azureus - nastavení portu (vyřešeno)

Příspěvekod krtenek » 27 zář 2006 10:38

Jaký bych měl nastavit Příchozí TCP port? 6881 nefunguje, nešel ani ten v prvotním nastavení programu - nějaká chyba NAT či co. Případně jak bych zjistil, zda poskytovatel internetu neblokuje P2P?

Při stahování se mi ukazuje ten červenej ksichtík - nejsem připojen k žádnému klientovi.
Díky.

Teď na mě vyskočilo tohle :shock: :Obrázek
Naposledy upravil(a) krtenek dne 28 zář 2006 20:39, celkem upraveno 2 x.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 zář 2006 11:54

Stahovacích klijentů P2P sítí je víc a protože azureus nepoužívám nejsem schopen ti v něm dost kvalifikovaně poradit.
Přezto můj favoryt mezi klijenty je uTorent tady odkaz na české stránky http://www.utorrent.cz/help/ Snad tam najdeš některé odpovědi.
A ačkoliv sem pasiv v noci se mi vede stahovat na maximum výkonu linky tj.110kb/s
Jukni také sem http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=66
Tento článek mohu jen doporučit http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5527
A pro vyhledání Torrent Harvester http://www.fixmypcsite.com/torrentharve ... nload.html
Nejen že tento vyhledávač proleze ai 50 vyhledávačů ale umožní ti také řazení a vyhledávání podle kritérií, Pomáhá mi velmi hlavně s vyhledáním torentu na kterém je největší datový tok čili nejvíce Sederů Mám tu skušenost že čím více Sederů tím rychlejší stahování.
POkud máš ještě další dotazy pokusím se ještě sem juknout.
Pokud chceš info o stahování obecně zkus klik do mého podpisu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 27 zář 2006 12:05

No je toho dost, kouknu na to až zítra. Díky.
Jeden soubor mi už dva týdny stojí na 72 % a jsem z toho :x . Možná, že je chyba jen u toho jednoho, žádný jiný jsem zatím nezkoušel. Tak já pak dám vědět.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 zář 2006 12:13

Pokud máš problém s torentem zastaveným na 72% je dost možné že chybí zdroj nebo je něco s trackerem u uTorentu je tu ve spodní půlce obrazovky krásně vidět. Pokud chybí zdroj stahování se zastaví ve stavu kdy má jeden z klijentů nastahováno nejvíce a dále již není co vyměňovat. Už se mi párkrát stalo že někdo vytvoří torent a pak vypne počítač a je po stahování.
PS co stahuješ zeptám se pošli SZ.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Azureus - nastavení portu

Příspěvekod Jidhash » 27 zář 2006 12:30

krtenek píše:Při stahování se mi ukazuje ten červenej ksichtík - nejsem připojen k žádnému klientovi.

jj jak už píše Jan Pašek, vypadá to, že se všichni poskytovatelé stahovaného souboru odpojili, takže nemáš od koho stahovat ( prozatím ), doporučuji počkat a mezitím zkus stáhnout něco jiného, jen pro kontrolu, jestli ti ten port běží jak má
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Azureus - nastavení portu

Příspěvekod krtenek » 27 zář 2006 12:35

Jidhash píše:mezitím zkus stáhnout něco jiného, jen pro kontrolu, jestli ti ten port běží jak má
Tak se staniž ve čtvrtek. :wink:

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 28 zář 2006 18:50

Takže jsem spustil Bitcomet a začal stahovat náhodnej soubor. A frčelo to v pohodě. :shock:
Každopádně přikládám screenshot toho klíčového, který mi už dva týdny stojí (zkuste mi kdyžtak vyložit co co znamená):Obrázek :evil:

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 28 zář 2006 19:03

takže nastavení je v pořádku, problém je v tom, že už nemáš od koho stahovat, není žáden zdroj, budeš muset počkat a doufat že se někdo připojí a ty si dostahuješ zbytek
Jak na torrenty

Programy pro internetovou komunikaci

Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 28 zář 2006 19:11

OK, jdu odinstalovat Azureus (ňáko se mi stejně nelíbí). Díky.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”