Setupy

...

Moderátor: Mods_senior

Lynx
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Setupy

Příspěvekod Lynx » 01 říj 2006 16:11

Nevím kam jsem měl zařadit tenhle problém tak jsem ho dal sem...ten problém je takovej že když chci spustit dvd(třeba doupě) tak mi to nejde...napíše to že to není platná aplikace typu win32 a když to otevřu v comandru tak to jde ale když tam chci spustit autorun tak mi to napíše soubor nenalezen...nestalo se to už někomu? potřeboval bych nutně poradit takhle si emůžu instalovat žádný hry :x

/přesunuto
/mikel

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 01 říj 2006 17:07

Napiš nejprve jaký systém máš (Windows 98, Windows XP s SP1 nebo SP2 apod.). Dělá ti to pouze u tohoto DVD (může být dvouvrstvové a tvoje čtečka to nezvládá) anebo u všech, které vložíš do mechaniky?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Lynx
nováček
Stav:

Příspěvekod Lynx » 02 říj 2006 07:38

mám win xp...dělá mi to jen u dvouvrstvých dvd (asi teda) ale problem je v tom že to ještě nedávno šlo a teď nic

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 02 říj 2006 07:56

Tak zkus odinstalovat DVD mechaniku a pak ji opět připojit. Pokud se tě systém zeptá zda máš přepsat ovladače, tak dej Ano. Pak to vyzkoušej.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Lynx
nováček
Stav:

Příspěvekod Lynx » 02 říj 2006 15:42

To jsem zkusil a furt je to to samý

Zpět na “Vše ostatní (sw)”