Co na to kluci,kteří do toho dělají víc? Tesco s vlastním SW

...

Moderátor: Mods_senior

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Co na to kluci,kteří do toho dělají víc? Tesco s vlastním SW

Příspěvekod alias75 » 02 říj 2006 18:32

Tohle mne zaujalo http://www.novinky.cz/internet/tesco-uvadi-vlastni-software--konkuruje-microsoftu_97264_3r3mb.html že bych nakonec mohl odinstalovat všechet super soft na ,kterej smrtelník nemá nebo se mu nechce vynakládat takovej balík peněz a tak ho radši získá jak se dá??Zejména by mne zajímalo jakej zvuk má firma Formjet v kruhách které se o SW zajímají více než běžný uživatel.Může se opravdu očekávat kvalita za malej peníz??A jaká asi bude kompatibilita se softem z produkce mrkvosoftu???

Váhal jsem kam to zařadit ale nakonec co ??Vždyť jde možná o zajímavé programy.Tak prosím Adminy ať mne nekamenují a to i v případě že tu tato zpráva je.Ale v RSS jak jsem je zběžně prolétl neviděl.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Reklama
mikel
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mikel » 02 říj 2006 22:04

V dnešní době není takový počin žádný problém. Prostě posbíráš open source aplikace na netu a upravíš je k obrazu svému. Je to výrazně rychlejší a výrazně levnější, než je stvořit jenom z nápadu. Takže to nemusí být žádná kachna a dokonce to nemusí být ani podřadný software, pokud to ta firma neodflákne (viz kvalita Linuxu, OpenOffice atd.).
Ale rozhodně nečekej kompatibilitu (aspoň ne plnou) s produkty Mrkvosoftu.

P.S. Kamenovat tě nikdo nebude, ale stejně ti to přesunu. :evil: :lol: Kdo ví, za chvíli třeba dáš znova související odkaz do sekce Download a tentokrát to bude sedět. :wink:
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Zpět na “Vše ostatní (sw)”