Instaloval jsem příteli program NotesBrowser (z http://www.notesbrowser.com):
nbesetup.exe >>> Normálně se spustí a objeví se čítač průběhu s nápisem: Z-UpMaker SFX (=asi proces rozbalení do temp\xxxx) ale po dojetí čítače do konce aktivita skončí (v tempu není nic rozbalené, vůbec nedošlo ke spuštění instalační procedury)
PC = Windows XP prof. 2002 SP3 Účet=Správce AV=Avast FW=windouzacký TEMP: c:\Doc&Settings\userXXX\LocalSettings\Temp
V čem by mohl být zádrhel, u mně doma (XP home) se po rozbalení otevře okno s instalací (při jejím přerušení se temp\xxxx vymaže :) )
PS. Obsah TEMPu (z mého compu, po spuštění):
setup.cab (tohle není platný archiv, spíš něco specialního)
setup.exe
setup.cfg
instalace programu se ukončí (bez výsledku)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instalace programu se ukončí (bez výsledku)
Zkusil jsem použít tu rozbalenou složku ze svého PC a spustil jsem <setup.exe> v kompu přítele =EJHLE=> Instalačka se spustila a program jsem úspěšně nainstaloval =ALE PAK=> Pokud nainstalovaný Notesbrowser spustím, "vydrží" běžet pár vteřin a pak se sám ukončí. V zoufalství jsem zkusil se přihlásit v nouzovém režimu jako administrátor ==> Spuštěný program normálně funguje...?????
Teď už definitivně nevím co s tím...
PS. Všechny tyhle pokusy jsem dělal "na dálku" přes TeamViewer, doufám že tato skutečnost a problém nesouvisí
Teď už definitivně nevím co s tím...
PS. Všechny tyhle pokusy jsem dělal "na dálku" přes TeamViewer, doufám že tato skutečnost a problém nesouvisí
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instalace programu se ukončí (bez výsledku)
Zdá se, že původcem by mohl být AVAST. Chtěl jsem ho vypnout při testu, ale nejde to - chce heslo které neznám. A problém je v tom, že je v režimu [Tichý chod/Hraní her]. Tudíž nemám žádné info o tom, co s procesem po analýze provádí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2464
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8338
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
-
- 12
- 2560
-
od Sirkosta