Potřebuji otočit video o úhel asi 97°, přesný zjistím, až budu mít možnost si s tím pohrát a zkusit to.
Jenže nevím, který program umožňuje otočit video o libovolný úhel, našel jsem, že to umožňuje program Sony Vegas. Stáhl jsem si tedy poslední verzi 11 a aktivoval Trial verzi. Jenže, tam je jenom možnost o 90° doleva, doprava a nebo o 180°.
Nevíte, kde je možné nastavit libovolný úhel otočení? Děkuji
Video otočení o libovolný úhel
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Video otočení o libovolný úhel
Adobe after effects to umí. Taky má 30 denní trial. Je to ale spíš takový kanon na vrabce
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Dostal jsem se k tomu, ale nevím jak After Effects stáhnout, nešel mi stáhnout ani Dreamweaver. Jsem přihlášený v Adobe Download Assistant a vybral jsem produkty: Video, ale nic se mi nezobrazuje ke stažení.

Tak už jsem zjistil, jak na to, ale teď mi to píše tuto chybu:
Zkusil jsem dle rady Adobe Downloader Assistant vypnout a zapnout, ale chyba přetrvává.
Zkusil jsem dle rady Adobe Downloader Assistant vypnout a zapnout, ale chyba přetrvává.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1142
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27