Dobrý den, hledám odpověď na otázku ohledně konverze videa. Jsem v této oblasti začátečník, ale myslím, že bych si s tím nějak poradil. Vyskytl se však problém, kterému nerozumím a odpověď jsem zatím nikde nenašel.
Pomocí Windows Movie Makeru jsem importoval video z digitální kamery do PC. Jako výstupní formát jsem zvolil avi. Výsledný soubor o délce zhruba 90min. má cca 18GB! Chtěl jsem soubor zkonvertovat na nějakou menší velikost, ale dříve, než jsem toto vůbec mohl začít řešit, všiml jsem si, že soubor lze bez problémů přehrát pouze ve Windows Media Playeru. V jiném přehrávači (VLCplayer, KMPlayer) je v pořádku obraz, ale zvuková stopa se přehrává špatně - s velmi výrazným zrněním.
Z mého laické hlediska tuším, že by problém mohl být s kodeky, ale od té doby, co používám jak VLCplayer nebo KMPlayer, tak jsem nikdy žádné kodeky instalovat nepotřeboval, a proto jsem si myslel, že tyto programy již všechy potřebné kodeky obsahují. Pokud je tedy problém v kodecích, nevím, jak mám zjistit, který kodek potřebuji stáhnout, který kodek má Media Player "navíc" oproti ostatním..
Nebo může být probém i v něčem jiném?
Předem díky za každou radu nebo vysvětlení..
Import videa z kamery pomocí Windows Movie Maker Vyřešeno
Re: Import videa z kamery pomocí Windows Movie Maker
Díky, pomohlo!
-
- Pohlaví:
Re: Import videa z kamery pomocí Windows Movie Maker
Tak klikni na zelenou fajfku - Vyřešeno!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sledování pomocí hodinek
od palecek » 29 srp 2024 09:47 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3970
-
od GamerXXX