Zdravím,
koupil jsem si ntb Asus G75 a chtěl jsem si přehrát Avatara 3D. Tak jsem si stáhl přehrávač Nvidia 3d Vision Video Player, ale pořád mi to zobrazuje 2 stejné obrazy vedle sebe. Nevíte jak to nastavit, popřípadě jestli mám stáhnout jiný přehrávač? Mm samozřejmě aktivní 3D.
Díky za případnou pomoc
3D filmy Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 3D filmy
A on je na přehrávání 3D?
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Není 3D jako 3D. Záleží jaký typ 3D zobrazení tvůj NTB popdporuje a podle toho pak musíš vybírat i 3D filmy...
Tak uz v poradku, nastaveni se povedlo stylem pokus - omyl
a musim rict, ze masakr. Zatim jsem shledl jen sample avatara 3D a luxus ve full hd 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty máš tenhle kousek?http://extranotebook.cnews.cz/clanky/asus-rog-g75vw-sedmnactipalcove-ufo-3d-displejem-prvni-pohledCo jsi nastavil v ovladači grafiky?
jj mam tento typ jen s matnym dislejem, Nvidia 660, 12GB RAM a 750GB SSH HDD. Ovladace neni treba nijak nastavovat. Vse podstatne nastavujes v prehravaci. Ja si stahl Nvidia 3D Vision Video Player. Je to free a funguje to
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen pro zajímavost se podívej na nastavení ovladače grafiky.Jaké máš rozlišení a obnovovací frekvenci?
rozlišení samozřejmě 1920x1080 a obnovovací frekvence 120Hz
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 3D filmy Vyřešeno
Pokud pokládáš za vyřešeno tak dej fajfku.Ovladač grafiky taky používej k nastavení.Pokud budeš někdy hledat kvalitní přehrávače na 3D tak http://www.3dtv.at/Index_en.aspx nebo známý cyberlink power dvd.