Procesy,zatíženíCPU
Procesy,zatíženíCPU
ahoj mám problém když jsem třeba na skypu a zároveň na internetu tak se stává často že si skype bere třeba 98 CPU (mám to z správce úloh procesy) a nebo chrome 98 a když skype a vipnu a jindy zapnu zase si to bere vše pomůže vždy jedině restart
Re: Procesy,zatíženíCPU
Zkus to napsat ještě jednou a srozumitelně. Z tohohle nikdo nic nevyčte.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
mno psal jsem to narychlo kdyby zase náhodou mi to spadlo.
mno problém je že když mám zapnutý skype a další program např prohlížeč tak se to sekne a když kouknu do procesů tak prohlížeč nebo skype si bere 98 CPU nekdyž si to bere i rundll32.exe a i explorer.exe
takže v to mje problém že některé procesy si přideluj moc CPU a pak se ten program zasekne a pomůže jedině restart
mno problém je že když mám zapnutý skype a další program např prohlížeč tak se to sekne a když kouknu do procesů tak prohlížeč nebo skype si bere 98 CPU nekdyž si to bere i rundll32.exe a i explorer.exe
takže v to mje problém že některé procesy si přideluj moc CPU a pak se ten program zasekne a pomůže jedině restart
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ti dame jeste jednu sanci zformovat svuj dotaz. Nejak mi ale uniklo, ze uz se prestalo vyucovat pouzivani oddelovacu ve vetach 
Ja jsem to pochopil tak, ze se ti proste obcas stane, ze nejaky program prestane odpovidat, vytizi CPU na max a ty ho musis ukoncit ve Spravci uloh. To se bohuzel obcas stane na kazdem PC. Obcas pomuze aktualizace problemoveho programu nebo aktualizace ovladacu HW.

Ja jsem to pochopil tak, ze se ti proste obcas stane, ze nejaky program prestane odpovidat, vytizi CPU na max a ty ho musis ukoncit ve Spravci uloh. To se bohuzel obcas stane na kazdem PC. Obcas pomuze aktualizace problemoveho programu nebo aktualizace ovladacu HW.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
jo to je ono díky
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den, můj dotaz se týká zpomalení počítače. Poslední dobou pozoruji výrazné zpomalení notebooku. Dokonce se i pomaluje roluje obraz z obrazu. Zajímalo by mne, zda to má nějaké řešení.
Moc děkuji.....
Moc děkuji.....
2 dejvisek31: Vítej na PC-help, přečti si pravidla a založ si svoje téma!!!
Až ho budeš mít založené, smažu svůj příspěvek a následně Ty můžes odtud vymazat ten Tvůj.
Až ho budeš mít založené, smažu svůj příspěvek a následně Ty můžes odtud vymazat ten Tvůj.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...