auto prohlížeč
auto prohlížeč
Ahoj, prosím Vás, už dva dny hledám a nemužu nic najít :-) Hledám něco ať už online nebo do PC kam bych zadal adresu ( link) a nastavil si čas třeba každou minutu. A po každé minutě se mi ta stránka bude načítat znova. Našel jsem různé věci ale nic nějak nefungovalo a jedinej refresher co jsem našel byl jako plugin do firefoxu ale tam se nedá nastavit ta adresa a jelikož mě ta stránka přesměruje tak by se mi pak refreshovala jiná stránka. Hledal jsem pod různýma heslama ale prd. A kdyby jste věděli ještě o něčem kde to bude automaticky měnit IP adresu tak to by bylo boží
Ale s tím moc nepočítám :) Dík

Re: auto prohlížeč
VBS skript, ktery bude kazdych 60 sekund otvirat treba v IE (s IE to mame vyzkousene) nebo FF konkretni stranku v okne s konkretnim nazvem
Re: auto prohlížeč
Ten bych si ale musel naprogramovat že ? :) na netu aspon nic nemužu najít takového
A moje programovací schopnosti skončili u php před 4 rokama
spíš jestli někdo nevíte o něčem online případně na stažení do PC :) Ale děkuju i tak 
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2012 16:00) ---
Případně jestli nevíte o nějaký auto klikací firmě která ale opravdu funguje. Všechno co jsem našel tak je podvod :-/ sice píšou kolik lidí se vám podívalo na stránku ale na počítadle na webu ani stopa...

--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2012 16:00) ---
Případně jestli nevíte o nějaký auto klikací firmě která ale opravdu funguje. Všechno co jsem našel tak je podvod :-/ sice píšou kolik lidí se vám podívalo na stránku ale na počítadle na webu ani stopa...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 25
- 11871
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 16:55
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4084
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 5840
-
od HelFix