Divný priečinok na C Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

FOE
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Divný priečinok na C  Vyřešeno

Příspěvekod FOE » 25 říj 2012 17:53

Zdravím,

v prvom rade chcem povedať, že nie som žiadny technik, a preto dúfam, že nikoho neurazím svojou neznalosťou. Na druhej strane poznám google a tam som bohužiaľ neuspel. K problému: Na systémovej partícii, konkrétne C, sa mi asi mesiac dozadu objavil priečinok "data5". Nebol by som si ho ani všimol ak by ma AVG neupozornilo na program TORRSS.exe, ktorý sa pokúšal pripojiť na internet. V priečinku som našiel kopu súborov, medzi inými knižnice, alikácie a pod. takmer o žiadnej som nemohol nič zistiť, niektoré ma viedli ku Khronos Group, iné ku OpenSSL project, ale nijako mi nedávalo zmysel prečo sú tam, ako sa tam dostali, čo tam robia. Rozhodol som sa priečinok vymazať. Na chvíľu sa zdalo byť všetko fajn, ale o týždeň mi AVG zaznamenalo TOROSS.exe (alebo niečo podobné) tentokrát v priečinku data6. Označil som zablokovať prístup na internet, ale priečinok som nevymazal. O ďalší týždeň, priečinok data7 opäť s množstvom súborov, veľmi podobných tým predošlým. Keďže sa to opakuje dookola, rozhodol som sa požiadať o pomoc, hádam to niekomu niečo vraví. Momentálne mám priečinok data8, ktorého screenshot aj priložím. Za akúkoľvek pomoc ďakujem.
Přílohy
Screenshot_1.png

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Divný priečinok na C

Příspěvekod guest » 25 říj 2012 18:03

Vítej na PC-Help!

Co jsem našel, pak by to mohlo být způsobenou nějakou škodnou v PC. Nech si v sekci HijackThis zkontrolovat log. Návod najdeš tam, anebo ho mám v podpisu.

Tomu nasvědčuje i to, že se to nelíbí AVG.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”