Výběr monitoru 4-6tis

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

VojCZek
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Výběr monitoru 4-6tis

Příspěvekod VojCZek » 08 bře 2014 17:52

90% monitorů v této kategorii je FullHD. Menší rozlišení (např. 1680x1050) nemá smysl, takže hledáš 1920x1200. Dell UltraSharp U2412M http://www.czc.cz/dell-ultrasharp-u2412 ... 26605=sIPS tímto chybu rozhodně neuděláš, ale jsi přes limit a máš horší odezvu. V FPS hrách by to mohlo vadit.

Reklama
Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 08 bře 2014 18:22

Budeš muset slevit ze svých požadavků. 16:10 monitor s TV tunerem neseženeš. Nevím proč si raději neporidis televizní kartu.

VojCZek ti poslal vynikající monitor, který už se i hodí na nějakou tu práci v grafických programech.

Každopádně tobě by stačilo nějaké levné IPS (16:9, nevím proč brečíš ze je něco široký)+ televizní karta.

VojCZek
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod VojCZek » 08 bře 2014 18:33

No, tak já mám 21:9 :D když jsem to uviděl, tak sem si říkal ku**a co to je, ale po měsíci jsem si zvykl a zpátky bych se nevracel (měl jsem starý 19" 5:4 takže to byl dost velký skok :D ). Takže je to na tobě, ale 16:9 bych se rozhodně nebál. Pokud nejsi moc náročný, tak ti stačí nějaká 23" IPS za 3-4k, to rozlišení se za tu cenu vyplatí.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”