Malý výkonný a odolný notebook?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

skrble
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Malý výkonný a odolný notebook?

Příspěvekod skrble » 11 bře 2014 23:08

Ahoj,

chtěl bych zkušenější požádat o radu. Nejde mi o rady "zkus google", zajímá mě skutečně názor lidí, kteří dotyčný přístroj měli v ruce, používali jej a mohou tak skutečně popsat výhody / nevýhody.

"Rozflákal" jsem si svou X220 a sháním náhradu. Limit jsem si dal do 11-12 000 Kč, takže použitý stroj. S X220 jsem byl maximálně spokojený, takže po ní pokukuju znovu, ale stejně bych radši věděl, jestli někdo nedoporučí nějakou alternativu, páč samozřejmě, i ta X220 má mouchy.

Mělo by to být něco podobně starého (starší než Sandy zase nechci, už kvůli tomu, že spotřeba by byla stejná, ale výkon nižší), požadavky specifikovat nebudu, říkám, s jinými notebooky než ThinkPady zkušenosti moc nemám. Neměl by být ale větší 12,5", měl by poskytovat solidní konstrukci a výdrž na baterii, určitě trackpoint, tj. zase nějaký business. X230 nechci - jednak je stále ještě drahá, ale hlavně ta zmršená klávesnice (rozložení) mě odpuzuje.

Děkuju moc a hezký večer :)
Skrble

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: Malý výkonný a odolný notebook?

Příspěvekod zeus » 12 bře 2014 09:07

Znovu X220.
S klobouckem mezi klavesami ma HP v teto velikosti 2560p/2570p, Dellovy E6220/6230 nemaji kloboucek (ten maji az vetsi E63x0), Fujitsu z hlavy nevim, Sony bude drahe. O spolehlivosti by mohl vedet neco petr22.
Male preview.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

skrble
nováček
Stav:

Re: Malý výkonný a odolný notebook?

Příspěvekod skrble » 12 bře 2014 18:24

Děkuju, tak to vypadá, že X220 je svým způsobem i po letech stále bezkonkurenční... Dík!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”