Zdravím vás jaky mám vzít disk ?
http://www.czc.cz/seagate-barracuda-720 ... 1ljur0aqu9
nebo
http://www.czc.cz/wd-caviar-green-ez-1t ... 1ljur0aqu9
Děkuji na rady
Jaky disk ?
Re: Jaky disk ?
http://www.czc.cz/seagate-sv35-5-1tb_4/103595/produkt
Green Caviarum se doporucuji obloukem vyhnout. Muzes je ale bez obav recyklovat, samozrejmne vcetne dat
Green Caviarum se doporucuji obloukem vyhnout. Muzes je ale bez obav recyklovat, samozrejmne vcetne dat

- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já mám WD Caviar Blue EX docela mě to štvě už ten zvuk stál mě 1448kč tak se chcí s czc.cz domluvit esi mě to něvymění za jinou značku ...
Petr, mas s greeny negativni zkusenosti? Mimo rychlosti a uspavani po par sekundach.
Samozrejme cista recyklace je velka vyhoda:-)
Samozrejme cista recyklace je velka vyhoda:-)
Uspavani po par sekundach je problem sam o sobe. Greeny jsou navic jedine disky, u kterych jsem videl jak z 10 dodanych kusu sly 4 obratem zpet, protoze byly vadne (a nestalo se to jen jednou).
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Buď Barracuda nebo SV35.5. Už jsem stavěl PC s Barracudou a je to fakt tichý a rychlý disk. Ale připlatil bych si za SV35.5, který bude ještě kvalitnější.
Toustík: Ten Seagate, který uvádíš, mám, v listopadu jsem si koupil tři a jsem s nimi spokojený. Posledních mnoho let kupuju jenom Seagaty a nikdy jsem toho nelitoval.
Adys301: SV35.5 je taky dobrá volba – v únoru 2011 jsem si koupil dva půlterrové, z nichž jeden mám teď přes adaptér jako externí, ale jeden jsem nechal v počítači k těm třema Barracudám. Ani proti němu nemůžu říct jediné špatné slovo.
Adys301: SV35.5 je taky dobrá volba – v únoru 2011 jsem si koupil dva půlterrové, z nichž jeden mám teď přes adaptér jako externí, ale jeden jsem nechal v počítači k těm třema Barracudám. Ani proti němu nemůžu říct jediné špatné slovo.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě uvidím co napíše czc.cz
v záloze mám AMD X2 +4600,512MB RAM.GS8400.250GB od wd a wd už nechcí ani vidět ...
v záloze mám AMD X2 +4600,512MB RAM.GS8400.250GB od wd a wd už nechcí ani vidět ...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1494
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2025 17:42