Ahoj všichni,
nevím, jestli to patří sem, nebo do ostatního, ale čistě teoreticky mne to táhne spíše sem - jde o stejnou problematiku, jen z opačného konce.
Tedy:
Chtěl bych prodat svůj starý stolní počítač, a zajímalo by mne, za kolik bych tak nějak mohl. Nikdy nepřetaktován ani nic podobného.
Specifikace:
Procesor: AMD A8-3870 Liano (4x3Ghz)
RAM: 4GB (asi DDR3)
HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200rpm
Graf. karta: AMD Radeon HD 6550D
DVD rom, ...
bez monitoru/klávesnice/myši
(pokud zde chybí nějaká důležitá informace, rád dodám)
Bez OS. Záruka též není.
Starý cca. 3 roky, docela urputně používaný, leč bez závad a čehokoliv špatného.
Kam byste odhadli cenu?
Díky moc!
Prodejní hodnota staršího PC Vyřešeno
Re: Prodejní hodnota staršího PC
Tak cca. 1500-2500 Kč za celek. Po dílech by se dalo sehnat více.
Předně děkuji za rychlou odpověď. A jinak ... není 2500,- trochu podceněné? Bratr mi zaň nabízí 3000,-, a zjevně si myslí, že je i to dosti pod cenou, myslíš si tedy, že bych jeho nabídku přijmout měl? :) (nemám v plánu prodávat jej po dílech)
Je to 3 roky starý počítač, bez záruky s integrovanou grafickou kartou, ne moc výkonnými komponenty a bez OS, co by jsi chtěl.
Jaká byla pořizovací cena?
Jaká byla pořizovací cena?
Podle mě tak 4500- 5000Kč max. (ano jsem sakra blazen ale jak to říct proste od kupců vyžebrej co nejvic
)

My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
Pořizovací cena 10 000,-. Chci se ho zbavit co nejjednodušeji a nejdříve, ale nechci jej prodat pod cenou. Tudíž mne zajímá, jestli jsou 3 000,- přijatelná cena. Omlouvám se za protahování stále stejného dotazu, ale chci se o tom dozvědět raději více. Všem vám moc děkuji za odpovědi.
Re: Prodejní hodnota staršího PC Vyřešeno
10 000 Kč byla pořizovací cena. Stáří je 3 roky, což ukazuje cenu okolo 2000-2500 Kč. Takže 3000 Kč je přijatelná cena.
Klidně počkej na odpovědi jiných rádců.
Klidně počkej na odpovědi jiných rádců.
Neber to jako nedůvěru, prosím - čekám jen na konsens více lidí, tvůj názor mi i naprosto vyhovuje, alespoň se nebudu muset trápit s prodejem někomu jinému. :)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Se slušnou grafikou by se s tím dalo něco podniknout, co je tam za zdroj?
Těch 3k je odpovídající cena, nebál bych se jí.
Těch 3k je odpovídající cena, nebál bych se jí.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zdroj netuším, a přiznám se, že se mi ho nechce zkoumat. Nicméně dva jsou víc, než jeden, tudíž půjdu nabídku asi odkývat. Děkuji vám všem!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3209
-
od dk1844
Zobrazit poslední příspěvek
30 říj 2024 21:19