výběr grafické karty
výběr grafické karty
Zdravím hodlám kupovat novou grafiku rozhoduju se mezi těmito http://www.czc.cz/msi-n760-tf-2gd5-oc-g ... n24a7t1057 http://www.czc.cz/sapphire-r9-280x-tri- ... on+R9+280X a pořád se nwm rozhodnout kterou koupit díval jsem se na gpuboss a tam vyhrála ta radeonka ale chtěl bych spíše radu od vás
Re: výběr grafické karty
AMD vychazi samozrejmne lepe, otazkou je vsak take zbytek sestavy.
Takže koupit raději tu AMD? Jinak zbytek sestavy budu kupovat celý nový pc ale prvně koupím grafiku a potom až zbytej najednou
Urcite. Jenom si dej pozor aby jsi mel k teto graficke karte odpovidajici zdroj a zakladni desku.
Kazdopadne bych ti stejne nedoporucil kupovat takto dily po jednom, ve starem pocitaci s nejvetsi pravdepodobnosti jeji vykon nevyuzijes a s rychlosti jakou jde vyvoj na poli HW kupredu bude akorat ztracet na hodnote.
Tudiz bych pockal a koupil cely pocitac najednou, vyplati se to.
Kazdopadne bych ti stejne nedoporucil kupovat takto dily po jednom, ve starem pocitaci s nejvetsi pravdepodobnosti jeji vykon nevyuzijes a s rychlosti jakou jde vyvoj na poli HW kupredu bude akorat ztracet na hodnote.
Tudiz bych pockal a koupil cely pocitac najednou, vyplati se to.
Můžu se ještě zepat u té grafiky je napsáno že potřebuje 750w zdroj takže když mám 500 tak o neutahne?
a jakou máš značku zdroje (typ)?
Moje PC:
CPU: Intel Core i3-4150
Operační paměť: Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600
VGA: MSI R9 270 Gaming 2G
PSU: Seasonic Focus Plus Gold, 550W
HDD: Seagate Barracuda 1TB 3,5
Case: Cooler Master K350
SSD:Kingston HyperX Savage - 240GB
CPU: Intel Core i3-4150
Operační paměť: Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600
VGA: MSI R9 270 Gaming 2G
PSU: Seasonic Focus Plus Gold, 550W
HDD: Seagate Barracuda 1TB 3,5
Case: Cooler Master K350
SSD:Kingston HyperX Savage - 240GB
Já nyní vlastním tuto grafickou kartu : MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming , přesně takovou jakou máš ty v příspěvku a nemohu si ji vynachválit, spousta funkcí + Gaming APP což využijí hlavně hráčí a pro někoho může být dobrý i ShadowPlay, který se dá využít na streamování nebo nahrávání. Za mě na 100% MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming, nehledě na to že k tomu dostaneš Watch Dogs jako bonus, narozdíl od Sapphire k tomu dostaneš nabíječku do auta -.-. Rozhodnutí je na tobě, ale také by jsem rád vyděl zbytek sestavy :)
BTW. MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming + Výkonný procesor = Full detaily (Grafiku vlastním takže nemám problém s Full detaily si něco zahrát)
BTW. MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming + Výkonný procesor = Full detaily (Grafiku vlastním takže nemám problém s Full detaily si něco zahrát)
-
- Pohlaví:
NeaxusCZ trepeš somariny. R9 280X je výkonnejšia ako GTX760, za to, že ty si nemal možnosť porovnať obe GPU a vyhovuje ti tá čo si si kúpil neznamená, že on nemôže mať lepšiu. A kupovať grafiku kvôli tomu, že je ku nej watch dogs? Really? Nemám na toto slov.
Ber R9 280X, jednoznačne je jak výkonovo, tak pomer cena/výkon lepšia... Nvidia nieje zlá, ale AMD je ešte lepšia + dobre sa pretaktuje.
Ber R9 280X, jednoznačne je jak výkonovo, tak pomer cena/výkon lepšia... Nvidia nieje zlá, ale AMD je ešte lepšia + dobre sa pretaktuje.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:24, celkem upraveno 3 x.
Netřepu, popisuju grafickou kartu, kterou vlastním a její výhody, také jsem řekl že je tady plus a to hra Watch Dogs, neřekl jsem že si to má zakoupit kvůli této hře, a také jsem nezmínil že tato grafická karta je lepší než druhá :) Také jsem neřekl že nemůže mít lepší, řekl jsem že tu co mám je dobrá a že mu ji doporučuji, neřekl jsem "Tahle je dobrá kup si ji!". Než začneš reagovat na příspěvek, který ti je proti srsti, tak zachovej klidnou hlavu a pročti si ho znova.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr bazarové grafické karty nebo procesoru Příloha(y)
od HelFix » 29 led 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 2477
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
30 led 2025 17:15
-
-
- 4
- 2725
-
od Kogaku