Ahoj mám dotaz ,Jelikož si za pár dní už budu kupovat PC ve starém mám 2x4gb ram 1600mhz [vegance] a chci přikoupit 1x 4gb Kingston 4GB 1866MHz.
Ano deska podporuje až 2133mhz.Jen mi jde o to jestli to bude pasovat a jestli se nic nepokazí.
Díky
RAM - Pasovat
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: RAM - Pasovat
a proč chceš přikoupit 1866mhz, když máš tam ty 1600mhz? je lepší koupit stejnou frekvenci
Pokud možno se ještě zepátm když mám 2x Ram 4gb Vegance a k tomu 1x 8Gb Kingston když je dám do slotu pojedou ? Vegance má CL9 a Kingston CL10
Na 100% Ti to nikdo neřekne a když ano, pouští se na tenký led.
Chodit by to mělo. Ale některé RAMky se trochu "nesnáší" a hned máš problém. Takže pokud Ti stačí 99% pravděpodobnosti, že to pojede, kup ji. Jestli chceš 100%, tak musíš půjčit a vyzkoušet, pak teprve koupit.
Chodit by to mělo. Ale některé RAMky se trochu "nesnáší" a hned máš problém. Takže pokud Ti stačí 99% pravděpodobnosti, že to pojede, kup ji. Jestli chceš 100%, tak musíš půjčit a vyzkoušet, pak teprve koupit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kup a pak když tak do 14 dnů vrátíš...
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
nemuze se nic pokazit ?
Pokazit se nic nemůže.
A rady typu "Kup a když tak do 14 dnů vrátíš" sice fungují, ale vůbec se mi nelíbí, je to zneužívání prodejců
A rady typu "Kup a když tak do 14 dnů vrátíš" sice fungují, ale vůbec se mi nelíbí, je to zneužívání prodejců

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bude pasovat RAM? Příloha(y)
od pikaso.andreas » 26 kvě 2025 12:11 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 2469
-
od pikaso.andreas