Jak těžké je sestavit PC?
Re: Jak těžké je sestavit PC?
Tak samozřejmě záleží na průvanu v bedně a kde je bedna umístěná. Pokud nemáš v bedně jedinej větrák, a bednu máš někde ve skříni mezi pavoukama, tak bych se toho taky bál.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Mám Z11 Plus (ventilátory v defaultnom stave - airflow neriešim, skriňa ho má dojebaný už kvôli bočným ventilátorom, čo hneď pri diskoch všetok nasatý vzduch vyfúknu).
Na gelide mám jeho defaultný ventilátor - teploty 40-50°C, nechcem vidieť, aké by boli teploty bez toho ventilátoru.
Na gelide mám jeho defaultný ventilátor - teploty 40-50°C, nechcem vidieť, aké by boli teploty bez toho ventilátoru.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:10, celkem upraveno 3 x.
Tak ty boční větráky vyndej ne? Krom toho boční větráky maj bejt tak, aby foukali studenej vzduch dovnitř, ne ohřátej ven.
Just Fucking Google It!
Tak PC sem složil po několika hodinách
Nehorázná mrdačka s kablama v Z9 Plus (docela malá case pro tolik hraček
). De se instalovat Win, snad je vše v pořádku.

MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”