Koupě černobílé laserové tiskárny do 3000Kč Vyřešeno
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Koupě černobílé laserové tiskárny do 3000Kč
U levných laserovek, bych se díval i na cenu toneru a na kolik vystačí. Já třeba koupil levného Samsunga a nový originální toner stojí skoro to samé co nová tiskárna (kdybych koupil dražší tiskárnu, tak by se mi to vyplatilo až po nějakých 5ti tonerech, což je u mne doba převyšující životnost tiskárny, takže já to až tak neřešil), ale pokud tiskneš více, tak bych se zajímal i o tuto docela podstatnou stránku provozu tiskárny. Co si tehdá pamatuju, tak celkem dobře s nákladama vycházeli Xeroxy
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Pernee44 píše:Prosimtě wattmetře, mohl by si naskenovat nebo vyfotit nějaký obrázek/graf prostě něco barevnějšího, abych měl představu jak moc špatná je kvalita barevných výtisků u laseru? Na obrázky to prý neni, ale přemejšlím, jestli přeci jenom nepořídit barevnou kvůli občasným barevným nadpisům atd...díky mocna netu sem žádný ukázky nenašel :(
Pokud chci něco kvalitně vytisknout, odnesu to do copy centra, nebo jinam. U nás v městské knihovně mají Konicu Minoltu Bizhub C220, grafiku tiskne dokonale. I fotografie vycházejí překvapivě dobře.
Pernee44 píše:Prosimtě wattmetře, mohl by si naskenovat nebo vyfotit nějaký obrázek/graf prostě něco barevnějšího, abych měl představu jak moc špatná je kvalita barevných výtisků u laseru? Na obrázky to prý neni, ale přemejšlím, jestli přeci jenom nepořídit barevnou kvůli občasným barevným nadpisům atd...díky mocna netu sem žádný ukázky nenašel :(
Originál obrázku, staženo z foťáku do PC:
Obrázek vytištěný na CPL-670M na běžném kanc. papíru, protaženo skenerem a uloženo v PC:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Kdy je potřeba koupit nový fotoválec a kdy stačí pouze toner? http://tiskarny.heureka.cz/samsung-sl-c410w/#section tahle barevná se mi zalíbila, je dpi 2400x600 dostatečné?
EDIT: http://www.cybermedia.cz/clt-k406s-k406 ... 08601.html pochopil jsem to dobře, že k výměně barvy je potřeba jenom tohle a ne kupovat ještě fotoválec že? Táta mě straší, že u některých je to potřeba koupit obojí
EDIT: http://www.cybermedia.cz/clt-k406s-k406 ... 08601.html pochopil jsem to dobře, že k výměně barvy je potřeba jenom tohle a ne kupovat ještě fotoválec že? Táta mě straší, že u některých je to potřeba koupit obojí

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Prosím poraďte ještě ohledně mého posledního příspěvku, ať můžu s čistým svědomím zítra objednávat :) děkuju
Z vlastní zkušenosti mohu uvést jen tolik:
Míval jsem HP LaserJet 6L (koupena 1998), dodnes bezchybně chodí u jednoho známého se čtvrtým tonerem v pořadí, fotoválec původní, bez závad.
Kolik má naběháno ten můj Samsung - viz mé předchozí příspěvky - netuším, ale fotoválec zatím bezchybný.
Míval jsem HP LaserJet 6L (koupena 1998), dodnes bezchybně chodí u jednoho známého se čtvrtým tonerem v pořadí, fotoválec původní, bez závad.
Kolik má naběháno ten můj Samsung - viz mé předchozí příspěvky - netuším, ale fotoválec zatím bezchybný.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Koupě černobílé laserové tiskárny do 3000Kč Vyřešeno
Díky všem za názory a rady, koupím nakonec tu barevnou co jsem postoval naposledy. Pěkný den přeji! :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 6268
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
-
Jaký tablet kolem 3000Kč ?
od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 4518
-
od michal84
22 pro 2024 21:43
-
-
- 8
- 2552
-
od Cleric