Herní mainstream sestava

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Herní mainstream sestava

Příspěvekod Michael850 » 02 lis 2014 12:54

Darthy píše:Tohle je super odůvodnění, škoda že padlo tak pozdě. Pro příště budu vědět, že až budu chtít poradit se sestavou musím se na všechny detaily ptát konkrétně.
Nemusíš se na nic ptát stačilo by koupit sestavu co se ti doporučovala a pokud se ti něco nezdá tak se zeptat a ne že si pak koupíš nějaký nesmysl podle svého uvážení a ani se nezeptáš a pak nám napíšeš že sis koupil toto a toto a my pak budeme na to hledět a plácat si ruku na hlavu.

Darthy píše:Do teď mi to přišlo na způsob "a: Chci si koupit Mazdu, je kvalitní?" - "b: Já bych si koupil raději Hondu." a pak mě označit za dementa jen proto, že jsem prostě uvážil dle svého.
neříkal jsem že jsi dement ale že co jsi udělal byla jen trochu demence možná že jsem to možná trochu přehnal tak za to se omlouvám jestli sis to blbě vynaložil ale chápej mi jsme to tu řešili na 3 stránky a ty si pak objednáš něco jiného... ;-)

Darthy píše:Na té grafice nejspíš prohloupím, ale uvědoměle, protože se považuji za toho tvrdohlavého "zastánce" ATI. S nVidií prostě nemám žádné zkušenosti a jednoduše na tom nechci nic měnit, dokud nemusím.
ATI se už moc nedoporučuje většinou se doporučují AMD někdy když se využijí funkce NV tak ty ale málokdy protože většinou mají špatnou cenu a AMD vyjde výhodněji i když teď jsou ty ceny trochu zajímavější a NV je několikrát dobrou volbou obzvlášť ty nové GTX 970 ty jsou o dost lepší než konkurence AMD R9 290X nebo z vlastní stáje GTX 780Ti

Darthy píše:Co se procesoru týká, tak ve hrách to možná nepoznám, při renderingu ano, zkrátí to částečně čas renderování, takže zase tak zbytečný příplatek 600kč to není.
tak jak chceš no... možná to budeš mít lepší ale stejně moc velký rozdíl to nebude a zbytečně platíš 6 stovek nebo kolik které jsi mohl dát rači do té desky tak ale co už no...

Darthy píše:K desce jsem se už vyjádřil, byl to můj neuvážený výběr a rozdílu jsem si nevšiml.
to byl :-)

--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Lis 2014 13:00) ---

Petr Hnátek píše:A nebo myslím http://www.czc.cz/amd-vishera-fx-8370e/ ... 99bihllcl4 ?
myslím že myslíš špatně ;-) http://www.czc.cz/6k9njk3hp8hvlbm5velj7nn9v8/seznam je dražší navíc má stále větší spotřebu a když přiložím toto http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=2367&cmp[]=2230 tak ani nemá výkon.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

Reklama

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”