Nemusíš se na nic ptát stačilo by koupit sestavu co se ti doporučovala a pokud se ti něco nezdá tak se zeptat a ne že si pak koupíš nějaký nesmysl podle svého uvážení a ani se nezeptáš a pak nám napíšeš že sis koupil toto a toto a my pak budeme na to hledět a plácat si ruku na hlavu.Darthy píše:Tohle je super odůvodnění, škoda že padlo tak pozdě. Pro příště budu vědět, že až budu chtít poradit se sestavou musím se na všechny detaily ptát konkrétně.
neříkal jsem že jsi dement ale že co jsi udělal byla jen trochu demence možná že jsem to možná trochu přehnal tak za to se omlouvám jestli sis to blbě vynaložil ale chápej mi jsme to tu řešili na 3 stránky a ty si pak objednáš něco jiného...Darthy píše:Do teď mi to přišlo na způsob "a: Chci si koupit Mazdu, je kvalitní?" - "b: Já bych si koupil raději Hondu." a pak mě označit za dementa jen proto, že jsem prostě uvážil dle svého.

ATI se už moc nedoporučuje většinou se doporučují AMD někdy když se využijí funkce NV tak ty ale málokdy protože většinou mají špatnou cenu a AMD vyjde výhodněji i když teď jsou ty ceny trochu zajímavější a NV je několikrát dobrou volbou obzvlášť ty nové GTX 970 ty jsou o dost lepší než konkurence AMD R9 290X nebo z vlastní stáje GTX 780TiDarthy píše:Na té grafice nejspíš prohloupím, ale uvědoměle, protože se považuji za toho tvrdohlavého "zastánce" ATI. S nVidií prostě nemám žádné zkušenosti a jednoduše na tom nechci nic měnit, dokud nemusím.
tak jak chceš no... možná to budeš mít lepší ale stejně moc velký rozdíl to nebude a zbytečně platíš 6 stovek nebo kolik které jsi mohl dát rači do té desky tak ale co už no...Darthy píše:Co se procesoru týká, tak ve hrách to možná nepoznám, při renderingu ano, zkrátí to částečně čas renderování, takže zase tak zbytečný příplatek 600kč to není.
to bylDarthy píše:K desce jsem se už vyjádřil, byl to můj neuvážený výběr a rozdílu jsem si nevšiml.

--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Lis 2014 13:00) ---
myslím že myslíš špatněPetr Hnátek píše:A nebo myslím http://www.czc.cz/amd-vishera-fx-8370e/ ... 99bihllcl4 ?