Zdravím všechny zdejší odborníky na skládání PC :) po asi 6 letech už opět přemýšlím nad novým PC, a protože upgrade není v zásadě možný tak vybírám komponenty do nového stroje. Prosím o rady ohledně dole zmíněných okruhů/otázek.
Moje základní...
Poslední příspěvek
4K je na grafický výkon dost žrout, já se vydal raději cestou UWQHD, kde 16GB pořád stačí. S VR neporadím.
4070Ti za 23 tis. není nic výhodného, tolik běžně stály nové (když ještě byly). V této cenové kategorii (dokud se nezklidní/nedozásobí trh)...
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc