koupe pocitace pres ebay a vyber
koupe pocitace pres ebay a vyber
dobrý den chtěl bych se vás zeptat co si myslíte o koupi počítače přes ebay a když už tak pomoct s výběrem děkuji cenová relace by byla asi tak do 10 000 a převážně notebook.
Re: koupe pocitace pres ebay a vyber
Ja si o tom myslim to, ze se neda nejak vyrazne usetrit.
Pri porizeni ze zemi EU bude cena podobna jako u nas.
Pri porizeni ze zemi mimo EU to muze byt po zaplaceni vsech poplatku drazsi nez u nas, navic je zkracena zaruka.
Ceny americkych a asijskych prodejcu bez dane jsou sice na prvni pohled lakave, nicmene tu dan bude nejspis nutne doplatit na celnici, navic spousta prodejcu to sem vubec neposle (to platihlavne pro americky trh).
Pri porizeni ze zemi EU bude cena podobna jako u nas.
Pri porizeni ze zemi mimo EU to muze byt po zaplaceni vsech poplatku drazsi nez u nas, navic je zkracena zaruka.
Ceny americkych a asijskych prodejcu bez dane jsou sice na prvni pohled lakave, nicmene tu dan bude nejspis nutne doplatit na celnici, navic spousta prodejcu to sem vubec neposle (to platihlavne pro americky trh).
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To, že prodejce neposílá do ČR není žádný problém. Existují firmy, jenž se zabývají přeposíláním. Jiná věc bude DPH, clo, poplatek za přeposlání a vlastní poštovné. To dokáže s cenou už pěkně zahýbat. Já kupoval nabiječku jenž umí jak Minh, tak i lipoly jako jsou např. 18650 za 42$. Platil jsem DPH a celní poplatky a vyšla mě o 50% dráž. Kupoval jsem ji, jelikož nic podobnýho u nás nejde koupit. Ale počítač? Do toho bych nešel.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
diky za odpovedi tyká se asi neakého macbooku 

Macy kupuju zasadne na britske Ebay.
Mac Pro 1.1 stal cca polovinu toho co u nas a postovne bylo pouze 15 liber (a to je ta bedna jeste tezsi nez nase HP graficke stanice a servery do racku).
Mac Pro 1.1 stal cca polovinu toho co u nas a postovne bylo pouze 15 liber (a to je ta bedna jeste tezsi nez nase HP graficke stanice a servery do racku).
diky moc
sem rad ze je tady aspon neaky pozitivni ohlas pro macy a ebay 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr počítače pro manžela do 40 tis.
od Tovy » 27 dub 2025 20:03 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6