Dobrý den chtěl bych poradit jestli v této sestavě (viz. odkaz dole) bude vše sedět, bude zvládat Watch Dogs & GTA V (Full Detaily), jestli na této sestavě půjde bez problémů střih videa, Photoshop, a práce se CINEMA 4D. Jestli je chlazení dostatečné a Zdroj vhodný.
Potřebuji PC aby všechny tyto věci zvládal bez problémů, byl do 23000 + systém (Win 7 64bit).
Prosím doplňte nějaké svoje doplňky případně názory a nápady, na další dotazy odpovím, předem děkuji za všechny odpovědi rady a názory.
http://www.czc.cz/4bi4t3tgrei0daa2agagkb94s7/seznam
Počítač do 23 tisíc Kč,-
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Počítač do 23 tisíc Kč,-
http://www.czc.cz/2g2r5ocgfog98989b5e6ff2g0b/seznam
ale v budoucnu by se muselo 4gb ram, a ssd..
ale grafika je mnooooooohem lepší
a systém nechápu windows 7 proč?
ale v budoucnu by se muselo 4gb ram, a ssd..
ale grafika je mnooooooohem lepší
a systém nechápu windows 7 proč?
Ty 4gb ram by mi chyběly, sestava bez chladiče a chybí mi tam to ssd a to už sem na 25500.
PLS, porad teda nějakou lepší grafiku ale aby tam byl i ten ssd disk, chlazení a těch 8gb ram
PS : Nesnášim Win 8
PLS, porad teda nějakou lepší grafiku ale aby tam byl i ten ssd disk, chlazení a těch 8gb ram
PS : Nesnášim Win 8
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A důvod proč nesnášíš Windows 8? Je to jako když porovnáváš XP s windows 7..
chlazení nepotřebuješ, 4gb ram dokoupíš v budoucnu, 4gb ram rozjede GTA 5 i Watch Dogs, a SSD bys taky mohl v budoucnu.
chlazení nepotřebuješ, 4gb ram dokoupíš v budoucnu, 4gb ram rozjede GTA 5 i Watch Dogs, a SSD bys taky mohl v budoucnu.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ušetříš litr, koupíš RAM, zapojíš do desky a funguješ dál.
Chlazení jen v případě, že máš uši jako kočka a vadí ti jakýkoliv projev hluku
.
Chlazení jen v případě, že máš uši jako kočka a vadí ti jakýkoliv projev hluku

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
S tím chlazením nevím (všude radí lepší chladič na CPU), s tim GTA V máš pravdu ale minimum na Watch Dogs je 6gb ram, a SSD bych asi mohl dokoupit dýl.
Win 8 má metro a to se mi nelíbí (radši si koupim Win 7 a až vyjde Win 10 tak ho upgradnu.
Win 8 má metro a to se mi nelíbí (radši si koupim Win 7 a až vyjde Win 10 tak ho upgradnu.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U windows 8 se dá metro vypnout a máš klasickej start..
minimum u watch dogs je 6gb protože se výrobci bojej že to nepůjde na 4gb... ale já to hrál na 4gb a problém jsem neměl ani na max nastavení.. (kámoš měl nějakou dobu ten samej co ti doporučuju, a dokud měl 4gb ram neměl problém, a ještě k tomu je to třeba jen na měsíc, než budeš mít 1000)
chladič na procesor se využije jedině pokud chceš tišší pc (ani tak nebude nějak ultra hlučnej) a pokud taktuješ.. a na taktování bys potřeboval daleko dražší.. a procesor taky daleko dražší..
minimum u watch dogs je 6gb protože se výrobci bojej že to nepůjde na 4gb... ale já to hrál na 4gb a problém jsem neměl ani na max nastavení.. (kámoš měl nějakou dobu ten samej co ti doporučuju, a dokud měl 4gb ram neměl problém, a ještě k tomu je to třeba jen na měsíc, než budeš mít 1000)
chladič na procesor se využije jedině pokud chceš tišší pc (ani tak nebude nějak ultra hlučnej) a pokud taktuješ.. a na taktování bys potřeboval daleko dražší.. a procesor taky daleko dražší..
No dobře ještě se na to kouknu (ale už vám začínám věřit) tu vaši sestavu asi zkusím, PC budu kupovat asi až ta 4-5 měsíců ale není nad to bejt připravenej, takže dík a možná jěště napíšu.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za 4-5 měsíců budou jiné ceny, a nějaké komponenty nebudou dostupné. pak si založ téma za 4-5 měsíců
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za tu dobu se toho na HW scéně dost změní, možná už tu budou nové grafiky od AMD :)
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
No to jo ale zase to bude jiná cenová kategorie ne 

- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Každopádně, tady máš nějaké video 4gb ram watch dogs: https://www.youtube.com/watch?v=3qKIXR6-rZk
nemá tam teda max, ale medium na full hd, ale to bych nedával za vinu ramkám ale grafice, má tam dost slabou grafiku.
nemá tam teda max, ale medium na full hd, ale to bych nedával za vinu ramkám ale grafice, má tam dost slabou grafiku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 4820
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
17 srp 2024 13:30