Dobrý den, chtěl bych prodat starší - HDD SAMSUNG HD321KJ (vice info) http://pevne-disky.heureka.cz/samsung-s ... m-hd321kj/
První otázka- Za kolik bych to měl prodat
A druhá je že jsem ten HDD používal a je tam WIN XP. Když ho teda někomu prodám, on ho zapojí tak tam bude mít ty moje soubory a windows xp nebo se vše smaže ? V tomhle se nevyznám ..
Děkuji
Prodej staršího HDD
Re: Prodej staršího HDD
Ahoj, disk můžeš zformátovat i přepsat nulami aby nikdo nepřišel k datům na disku, ale kupujicího by mohl zajímat celkový stav HDD například CDI log,
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ldiskinfo/
Ctrl+c zkopírujš log a sem ho vložíš pomocí Ctrl+v.
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ldiskinfo/
Ctrl+c zkopírujš log a sem ho vložíš pomocí Ctrl+v.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Ten HDD byl ze starého pc který je teď částečně rozprodaný :(
Nemáš jiný pc? Stačí ho zapojit, nikdo Ti to nekoupí pokud nebude znát jeho stav... Může mít vadné sektory aj. nepříjemnosti.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Mě jde spíše o to jestli když ho někomu už prodám, a dotyčný ho zapojí , tak jestli mu tam nevjede můj starý windows se soubory .. Jinak jsem ho používal na tom starém PC a byl v pořádku :)
Teď mám nový PC. Co by se stalo kdybych ten HDD pichl do něj ? Nesmažou sem mi soubory nebo tak něco ?
Teď mám nový PC. Co by se stalo kdybych ten HDD pichl do něj ? Nesmažou sem mi soubory nebo tak něco ?
Ahoj, zapojení disku nemá na Tvá data žádný vliv, ale o ten stav fakt jde, nikdo Ti to nekoupí, to že u Tebe byl v pořádku pro kupujicího nic neznamená...
A co když bude kupující člověk co jen potřebuje starší HDD a nezajímá ho, v jaké je stavu. Hlavně že jede ... A přád jsi mi neodpověděl na otázku ,,Mě jde spíše o to jestli když ho někomu už prodám, a dotyčný ho zapojí , tak jestli mu tam nevjede můj starý windows se soubory''
Špatně jsem Tě pochopil, jestli ho zformátuješ tak ne, můžeš ho ještě pro jistotu třeba přepsat jinými daty, třeba nulami... Pokud takového kupce najdeš tak proč ne, když se jedná o starší kousek, ale třeba já kdybych chtěl koupit nějaký HDD, tak by mě především zajímal jeho stav...
A teď jak ho zformátovat ? Musel bych ho hodit do nového PC ale nestane se mi nic s windowsama ?
Přepsat nulami, náhodnými daty, zkrátka skartovat všechna zdánlivě smazaná data, můžeš například programem Eraser.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Ještě jsem se chtěl teda zeptat, když ten starý HDD (Na kterém je WIN XP) připojím k PC nestane se mi nic se stávajícími daty nebo s mým Windowsem 8.1 ?
Jeste jednou a naposledy tedy, jak uz jsem jednou psal tak pripojeni toho HDD nema na tve data zadny vliv... 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 40
- 10678
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
07 lis 2024 20:27