Zdravim, chtěl bych vás požádat jestli by jste mi nepomohli s výběrem sestavy, která by v pohodě rozběhla nové hry(GTA 5), ale třeba již trochu starší (jako je například CS:GO) na hratelné fpska. Monitor nemám, ale na to mi extra nezáleží. Jediné co bych chtěl je aby měl okolo 21". OS mam svůj. :) Díky za odpovědi
P.S.: Poprosil bych vás jestli by jste komponenty mohli vybírat na czc.cz
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahojte, chtěl bych si na vánoce udělat radost a poskládat si nový počítač, který bude primárně sloužit jen na hraní her. Cenový strop vidím maximálně 35 tisíc, ale pokud to pujde míň, tak budu jen rád :D
Z aktuálního počítače bych mohl použít:
Case...
Poslední příspěvek
Ahoj, třeba něco takového?
Pokud máš chlazení skříně vyřešené, můžeš vyhodit ventilátory.
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...