Aha, tak to nic :). Ono už takhle je ten rozpočet trochu nad, ale za tu nižší hlučnost mi to stojí :). TSB znám, ale ono by to asi ve výsledku vyšlo
tipuji nastejno. U šetřil bych na komponentech, ale tu částku cca bych dal za sloužení a CZC prodejnu mám ve městě, takže s případnou reklamací
(doufám, že nebude nikdy potřeba) bych to měl i blíž. Nová základové deska má koukám 6xUSB 2.0 takže dobrý. Ok, myslím, že v téhle podobě si to objednám :). Ještě jednou díky za rady a pěkný den :)
Domácí PC bez OS do 15tis. Vyřešeno
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Domácí PC bez OS do 15tis.
Jasně, objednej. Můžeš buď zamknout pomocí zelené fajfky vedle příspěvku (zpravidla se označuje rada, která ti nejvíce pomohla), případně nechat odemčeno a pak se ozvat, až přijde tvá sestava.
Tak díky, taky přeji pěkný víkend.
Tak díky, taky přeji pěkný víkend.
Dobrý večer,
tak se hlásím už s novým PC a musím ještě jednou poděkovat, je super. Lehce mě zarazily jen dvě věci a to, že v balíku s PC
přišel z CZC v krabici od procesoru větráček, ale zřejmě už ve skříni nějaké byly a nešel nikam dát - viz. přiložená fotografie?
A věc druhá, že při startu to v PC trochu zaskřípe, zřejmě jak se rozjíždí HDD, ale u žádného PC jsem tenhle zvuk neslyšel, tak snad to hoši
v CZC nějak špatně nenamontovali a je to jen specifický zvuk tohoto PC..
tak se hlásím už s novým PC a musím ještě jednou poděkovat, je super. Lehce mě zarazily jen dvě věci a to, že v balíku s PC
přišel z CZC v krabici od procesoru větráček, ale zřejmě už ve skříni nějaké byly a nešel nikam dát - viz. přiložená fotografie?
A věc druhá, že při startu to v PC trochu zaskřípe, zřejmě jak se rozjíždí HDD, ale u žádného PC jsem tenhle zvuk neslyšel, tak snad to hoši
v CZC nějak špatně nenamontovali a je to jen specifický zvuk tohoto PC..
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Domácí PC bez OS do 15tis. Vyřešeno
Tak tu bednu otevři a podívej se. 
Ten chladič je od procesoru (tzv. box), nechali ho v krabičce, protože jsem do sestavy zahrnul Gelida, což je chladič na procesor, ovšem o dost, o dost tišší a lepší.

Ten chladič je od procesoru (tzv. box), nechali ho v krabičce, protože jsem do sestavy zahrnul Gelida, což je chladič na procesor, ovšem o dost, o dost tišší a lepší.
Ok, teď o víkendu už snad na to bude čas, ale předpokládám, že to bude prostě jen zvuk rozebíhajícího se HDD. Na CZC to testovali a v pohodě,
takže jde asi o zvyk. Hlavně, že jinak běží parádně a tiše:). S chladičem chápu, no, aspoň budu mít záložní :). Každopádně ještě jednou moc děkuji za rady
při výběru i teď po koupi a přeji pěkný, páteční večer :).
takže jde asi o zvyk. Hlavně, že jinak běží parádně a tiše:). S chladičem chápu, no, aspoň budu mít záložní :). Každopádně ještě jednou moc děkuji za rady
při výběru i teď po koupi a přeji pěkný, páteční večer :).
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Super, že to jede. 
Kdyby něco, jen se ozvi.
Taky pěkný pátek a víkend, měj se.

Kdyby něco, jen se ozvi.
Taky pěkný pátek a víkend, měj se.