Nazor?
http://www.nejlevnejsi-pc.cz/product.php?id_product=851 , http://www.nejlevnejsi-pc.cz/product.ph ... oduct=1073
Co rikate na tohle?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co rikate na tohle?
Stará architektura Intelu, nic moc RAM, zdroj a tomu celkem slabá grafika, o tom druhém ani nemá cenu mluvit, stačí ten AMD CPU.
Ani jeden není dobré řešení -nového- pc. Navíc je to předražené tak, jako všechny sestavené PC.
Ani jeden není dobré řešení -nového- pc. Navíc je to předražené tak, jako všechny sestavené PC.
Naposledy upravil(a) Karrex dne 06 čer 2015 15:57, celkem upraveno 2 x.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Radši napiš jaký máš rozpočet, podle odkazu odhaduju kolem 20k, v tom případě bych to stavl asi takhle http://www.czc.cz/d83sjsd43gjbqanjm52vbnj9g7/seznam , ale pokud aspon trochu můžeš tak bych ještě přidal 2k na i5ku.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
V těch odkazech, je to vše bez OS
.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Čer 2015 15:59) ---
A ať jsou levné jak chcou, ty RAM nebrat, lepší chladič k nim nenacpeš, feru dejme tomu, ale i tak vypadají dost ohavně.

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Čer 2015 15:59) ---
A ať jsou levné jak chcou, ty RAM nebrat, lepší chladič k nim nenacpeš, feru dejme tomu, ale i tak vypadají dost ohavně.
Sestava v profilu.
Jaj, já sem byl zmatenej z toho druhýho tématu
, už jsem to opravil, ještě by se dalo přidat trochu na zdroji, ale vzhledem k tomu, že ta stránka se jmenuje "nejlevnejsi-pc" tak to asi nebude v tazatelově zájmu.
edit: fakt jsou ty ramky tak špatný? já myslel, že corsair je má celkem ošetřený

edit: fakt jsou ty ramky tak špatný? já myslel, že corsair je má celkem ošetřený
Naposledy upravil(a) Mati dne 06 čer 2015 16:08, celkem upraveno 1 x.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Do 20 se tam lepší zdroj vleze ... a RAM, já mluvím hlavně o chladiči na nich
.

Sestava v profilu.
A proč jsou tak špatný smím-li se zeptat? Já vím, že se tam cenově lepší zdroj vleze, ale není potřeba dávat lepší a každá koruna se hodí.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Protože je tam ten chladič úplně k ničemu, navíc to ani pěkný není
. Větší chladič nad ně nenacpeš, třeba nikdy nekoupí nějaký větší, ale proč si tuto cestu zatarasit?

Sestava v profilu.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”