Taktováni cpu. Vyřešeno
Taktováni cpu.
Zdar, chtěl bych se zeptat, mám zdroj cooler master Thunder, cpu mám AMD fx 8320e chladič mám Xigmatek gaia II. Tím se tedy chci zeptat je potřebné taktování? Nebo ho nechat na základní frekvenci? Je na 3,2ghz. jenom vůbec neumím taktovat. Je nějaký program? Nebo se to musí v biosu? Chtěl bych si trošku přilepšit ale když to neumí to bych si spíše pohoršil. Ale slyšel jsem že AMD mají lepší taktování než intel že mají otevřený násobič nebo tak.
DIG THIS ANYWAY
Re: Taktováni cpu.
Nechci zakládat nové téma ale. Mám problém třeba csgo nebo GTA5. Prostě hraju ale třeba ani ne na 1 sekundu ale prostě se sekné obraz a pak to jde myslím že to je vícekrát ale nevím. Nevíte proč? Díky.
DIG THIS ANYWAY
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Taktováni cpu.
Pokud Ti taktování nic neříká, tak tomu vůbec nevěnuj pozornost a nech to tak jak to je. K tomu dalšímu dotazu: abych se přiznal tak tomu popisu moc nerozumím. Záleží jestli tvoje mašina zvládá HW požadavky, jestli je hra originál či jen stáhnutá kopie, na stavu grafického adaptéru, jestli je v bedně dostačující airflow kvůli chlazení a teplotám, atd :)
Re: Taktováni cpu. Vyřešeno
Mám. AMD fx 8320e, asus strix 960, 8gb ram, windows 8.1 A origoš hra vše si kupuju.
A možná je to že jsem dlouho nečistil chladič cpu?
A možná je to že jsem dlouho nečistil chladič cpu?
DIG THIS ANYWAY
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Taktování – Utilita k GK: Intel Arc A750 ?
od Jarda_For » 14 říj 2024 01:37 » v Taktování a další úpravy PC - 5
- 8210
-
od Jarda_For
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 07:46
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”