Dobry den chtel bych se zeptat jakou dvd vypalovacku mam vzit do skrine zalman z3 plus popripade video jak mam vydat ten plech co kryje tu kolejnici ? diky predem
Ps: dvd+r dl 8x
DVD,Zalman z3 plus Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: DVD,Zalman z3 plus
http://www.czc.cz/asus-drw-24f1st-cerna ... 06/produkt
Musíš se podívat zevnitř, co to drží, většinou stačí to prostě vydloubnout, ale pokud jsou tam nějaké cvočky, tak to budeš muset zmáčknout a zatlačit ven. Šrouby jsou jasné.
Musíš se podívat zevnitř, co to drží, většinou stačí to prostě vydloubnout, ale pokud jsou tam nějaké cvočky, tak to budeš muset zmáčknout a zatlačit ven. Šrouby jsou jasné.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Diky, zkousel jsem to mam uz poskladany pc takze nemuzu moc z pc hybat ale neslo mi to a ktem cvockam ve vnitr se tezko dostana (pokud jsou to ony) a predni panel nechci sundavat... :/
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
S PC můžeš hýbat, i když je složený, jen ho vypni...
Mě se zdá, že místa je tam dost.
Mě se zdá, že místa je tam dost.
Sestava v profilu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ok, snad to na podruhe vyjde diky za pomoc :)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”