Notebook do 20k

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Kim
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Notebook do 20k

Příspěvekod Kim » 30 zář 2015 15:48

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu s výběrem nového notebooku. Neměl by přesahovat cenu nad 20 000 kč a měl by mít OS.
Sloužit bude převážně na prohlížení internetu, filmů, poslouchaní muziky, na volání přes skype, ale pracuji i s programy, kde upravuji fotografie nebo kreslím animované obrázky např. Adobe photoshop elements. Nejspíš ho bude používat i má mladší sestra, která hraje The Sims 3 (postupem času i The Sims 4), takže musí snést i pár her :-D .
Na svém notebooku (Acer Extensa 5620) jsem měla a stále mám problém s panty. Momentálně drží přes rok na jednom pantu a nedá se zavří (mám ho už přes 6 let). Takže pokud existuje notebook s odolnými panty, tak bych ho brala všemi deseti. Nemám v plánu s ním moc cestovat, takže by mohl být i větší.
Doufám, že jsem dobře popsala, jak by měl ntb vypadat a že se hlavně najde někdo, kdo mě nasměruje k nějakému konkrétnímu :) Opravdu se v tom nevyznám, protože jsem o nový nezavadila pohledem několik roků.
Předem děkuji

Reklama
Spartak1991
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Notebook do 20k

Příspěvekod Spartak1991 » 30 zář 2015 16:24

Zdravím,
doporučil bych ti tento:

https://www.alza.cz/asus-x555lb-xo070h- ... 905670.htm

Popř. tento, kde připlácíš pár K za FHD displaye a lepší ips display:
https://www.alza.cz/asus-x555lb-xo070h- ... 905670.htm

S tím, že se jedná o dostetečně výkonné a dobře zpracavané ntb..
Kdyby něco tak se ptej..
IT (Zaměření SW a HW)

PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus

NTB: Lenovo Thinkpad E530

Mobil: Huawei P smart 2019

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”