GK na hry

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

JoJoSVK
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: GK na hry

Příspěvekod JoJoSVK » 14 říj 2015 16:11

beather píše:procesor je super, ten vydrží dost.. :-)

možná bude trochu pískat no.. záleží na jaký narazíš kus a jak moc by ti to vadilo

S procesorom som spokojny, vsak som aj tlacit na dotycneho iteckara aby vybral poriadny a kedze mozem hrat 2-3 hry naraz v pohode, spokojnost tam je.

Mne mozno moc ne, kedze hudba pripadne hudba s hier by to prehlusila, ale ked si tu sadne mama a bude to piskat, tak dostanem vynadane. :D

Dodatečně přidáno po 3 minutách 57 vteřinách:
Tak ja tie nove hry nejak extra nehravam, navyse ked tie hry potrebuju aj 100 GB volneho miesta a to nemam kde nabrat, iba ze by som kupil dalsi TB disk. Obcas zahram Assassins Creed ale zvycajne hravam iba strategicke hry, strielacky uz roky nie.
Takze v podstate aby mi ta GK rozbehala fmka, nfs, Rome a podobne hry.

Ohladom tej mensej grafiky, da sa aj na alze najst mensia verzia? a ako dlho trva asi dorucenie. Je sanca keby som dnes objednal grafiku, ze by do piatku prisla?

Reklama
tally_ho
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod tally_ho » 14 říj 2015 16:30

www.vhu.cz/ www.detektorweb.cz/www.leteckemuzeum.eu/archeologie/www.leteckabadatelna.cz/www.vets.cz/

Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:

Příspěvekod Michael850 » 14 říj 2015 16:30

To si ale můžeš najít i sám https://www.alza.cz/gigabyte-n960ixoc-2 ... 18842862... Datum doručení máš na webu e-shopu. Konkrétně tahle by ti měla dorazit na další den po objednání.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

JoJoSVK
nováček
Stav:

Příspěvekod JoJoSVK » 14 říj 2015 16:34

Zoberiem teda tu
https://www.alza.sk/gigabyte-gtx-970-mi ... d=18855278
a dufam ze budem s nou spokojny, Hlavne dufam, ze mi bude pasovat do maticnej dosky a tiez pripojka na monitor. Zo stastim to mam do piatku doma, co je super, takze Vam vsetkym dakujem za pomoc.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”