Zdravím Emotikona smile plánuju si koupit počítač+ všechno k tomu (monitor,..bez sluchátek ty jediný mám ) http://www.czc.cz/92558,158250,176259,1 ... 62389/kody něco jsem dal dohromady a zajímá mě jestli jsem něco nevynechal nebo jestli tam není něco co by do sebe nepasovalo když bude mi někdo nějaký připomínky ohledně lepší variantě za stejnou nebo lepší cenu budu rád Emotikona smile Těch 19 tisíc je pro mě horní hranice víc dát nemůžu...
A co jenom nahradit ten Evolveo - 350W, bulk Seasonic SS-500ET F3 500W Bronze 80Plus? Ta sestava co jsi nabídnul je hezká, ale když připočítám příslušensví co potřebuju tak to bude 20 000+ Spíš jsem měl na mysli jestli nepotřebuju nějaký kabely přikoupit nebo jestli seděj sockety, velikost grafiky aby se vešla do bedny (snažil jsem se to kontrolovat, ale stavím prvně tak nevím jestli jsem něco nevynechal) každopádně Děkuju :)
Pripadne se da grafikaco jsem postnul vymenit za slabsi gtx 950. Tvoje sestava neni vhodna na hry proto jsem postnul jinou. Pripadne pockej na dalsi klasiky co poradi vic.
MSI B85-G43 GAMING Xeon E3-1246 v3 MSI GTX 970 4G GAMING Be-Quiet! Power Zone 650W
To jestli ti to AMD vystaci je otazka - v nekterych hrach budes mit polovicni (!!!!) vykon proti nejlacinejsi dvoujadrove I3, navic nemas zadnou moznost upgradovat - kdyz budes chtit ten procesor v budoucnu vymenit, tak zkratka uz neni za co.
A to jen kvuli tomu, ze usetris 1500 Kc.
A ted pozor - ten AMD procesor VYZADUJE kvalitni chladic - a kdyz rikam kvalitni, tak rozhodne ne za 145 Kc. Chce to alespon Silencium Fera2 nebo Gelid Tranquillo, oboje za cca 700 Kc.
To co tam je je vše jenom ne zdroj. Celkově ta sestava je sestavena dost prapodivně. Celé bych to překopal, počkej tu na někoho, určitě se ti navrhne lepší.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...