1. Je možné dát do něčeho takového pasivně chlazený procesor (musí mít nějaký výkon, aby se aspoň dalo hrat na tom MC serveru) a pokud ne, jaký chladič koupit/použít stock?
2. Vzhledem k tomu, že na tom chci běžet TS3 a MC server je potřeba i nějaký router. Dokáže někdo z vás doporučit nějaký dobrý router pro port forwarding (aby se mohly připojit kamarádi a nemusel mít hamachi)?
3. Chci to používat taky jako server na data. Jak to mám udělat, aby to vypadalo v OS jako HDD připojenej přez net (ne jako složka)?
4. Je nějaký způsob, jak udělat, abych se k němu připojil i přes wifi třeba na androidu/ios/ubuntu?
5. Jaký OS by jste mi na to doporučili (aby to fungovalo jako data server, ale zároveň na tom běžel nějaký ten program na ty servery a mohl se připojit z jakéhokoliv OS)?
Moc, moc, moc dík za odpovědi. Hrozně dlouho jsem chtěl něco takového udělat, ale nikdy jsem nevěděl jak na to, aby to umělo tohle všechno.

Dodatečně přidáno po 34 minutách 6 vteřinách:
EDIT: jakej procák by se na to víc hodil? Já osobně hádám že AMD: víc jader za menší cenu.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 43 minutách 49 vteřinách:
to je škoda, že nikdo neví :(