Omlouvám se ,ale fakt tomu moc nerozumím no . takže kdybych si nechal skládat http://www.czc.cz/ce9jpn9rlig48aos3tf4icf4ea/seznam ,tak by to všechno fungovalo?Je to společně kompatibilní?
Jinak chápu to dobře jako Dvoujádro 3.2GHz , 8gb ram , hdd 1tb ,grafika 2gb?A bude potřeba ještě něco dokoupit?
Poskládání kompletního pc za slušnou cenu Vyřešeno
Re: Poskládání kompletního pc za slušnou cenu
Neboj se, vše bude kompatibilní.
Napiš jim ať ti to sestaví (nebo něco zaškrtni), nevím, nikdy jsem stolní počítač neobjednával.
Procesor, který tam máš jde přetaktovat (což nemusíš dělat, ale dostaneš nějaký výkon navíc).
K přetaktování musíš mít také desku, která to podporuje a tu tam také máš.
Takže si můžeš najít někoho kdo ti to přetaktuje a nebo to nechat být, je to na tobě.
Napiš jim ať ti to sestaví (nebo něco zaškrtni), nevím, nikdy jsem stolní počítač neobjednával.
Procesor, který tam máš jde přetaktovat (což nemusíš dělat, ale dostaneš nějaký výkon navíc).
K přetaktování musíš mít také desku, která to podporuje a tu tam také máš.
Takže si můžeš najít někoho kdo ti to přetaktuje a nebo to nechat být, je to na tobě.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já rozjel s HD 6670 a 4 GB RAM GTA V s patřičným nastavením na bezproblémově hratelné úrovni. Pokud sháníš co nejlevnější stroj, kup si 4Gb. Upgradovat můžeš vždycky, je to otázka pár stovek, ale není to nutnost. :)
Děkuji Vám všem , jsem rád ,že existují ochotní lidé ,kteří dokážou poradit lajkům jako jsem já. Hezký zbytek večera .
Re: Poskládání kompletního pc za slušnou cenu Vyřešeno
Měj se a ať ti počítač slouží.
Označ prosím téma za vyřešené zelenou fajfkou.
Označ prosím téma za vyřešené zelenou fajfkou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 21899
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23