Michael850 píše:Já říkám, že minimálně 980Ti bude taková i5 4460 brzdit. A ví o tom sposta lidí jak zde na fóru, tak i jinde.
Nesouhlasím, v drtivé většině her brzdit nebude.
Michael850 píše:Navíc ti to potvrdí nejeden český recenzent, kdo tu kartu testoval, ale klidně i ze zahraničí. Tak tu prosím nebrepti.
Mám tu kartu doma a tvrdím opak toho, co ty.
Michael850 píše:980Ti určitě s i5 nepojede jak má ani s 4460kou, ani s 4690kou. XEON je prostě výkonnější, tak to je a tak to bude.
Že to ty řekneš neznamená, že to tak bude, už o kus vejš ti python posílal odkaz tuším na cinebench, nebo co to bylo, kde byl dokonce i5 po OC výkonější. A pokud to pak bude třeba hra, která tu hromadu vláken nevyužije (většina), tak bude ta i5 (s OC) mít ještě víc navrch.
Michael850 píše:Já se o tomhle prostě nechci dohadovat. Jen jsem řekl, že když koupí i5 4460, tak si uzavírá cestu k výkonnějším kartám jako jsou GTX 980 a 980Ti nebo R9 390X, Fury, Fury X ad., kdyby chtěl upgradovat, protože i5 je prostě nepotahá.
Divil by ses, ale spousta her je furt omezovaná hlavně výkonem grafický karty.
Michael850 píše:S GTX 980 a výše je už ale sestava nevyvážená. CPU bude neustále vytížen na 100% a GPU se bude flákat.
Možná takovou hru najdeš, ale bude to výjimka. Mě jede i7 ve většině her do 50% s GTX 980Ti.
Promiň, ale tady jsi celkem mimo.