EZcast nebo nějaké jiné zařízení k TV?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Peťa
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

EZcast nebo nějaké jiné zařízení k TV?

Příspěvekod Peťa » 17 úno 2016 17:08

Zdravím,

vybírám zařízení k televizi, které by mi umožnilo jednoduše zrcadlit v TV obraz z telefonu s Androidem a z notebooku s Windows. Dříve jsem měl Chromecast, ale ten byl hrozný, tak jsem rád, že jsem se ho zbavil. Teď je Chromecast 2, jak jsem našel, ale po zkušenosti s prvním bych se mu asi rád vyhl.
Poměrně se mi líbí Microsoft Wireless Display Adapter, ale tam zase vidím problém v tom, že se spojí s telefonem nebo PC přes Wi-fi a tato zařízení se už přes Wi-Fi nedostanou na internet a to ani přes Microsoft Wireless Display Adapter.
Nejvíce mne tedy asi zaujal EZcast, který poždavky splňuje. Zařízení má však poměrně slabou HW konfiguraci a co jsem četl recenze, tak jsou tak 50:50. Nejvíce si lidé stěžují na sekání přenášeného obrazu a stabilitu připojení, takže žádná sláva.
Na Ebay je plno podobných věcí, ale právě že je jich tolik, že nevím, které je dobré a vybrat ho. Proto bych chtěl požádat o radu, které zařízení by bylo nejlepší na prosté zrcadlení obrazovky telefonu nebo PC do TV?

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”