Zdravím místní experty, vždy jsem tu dostal dobrou radu tak se vracím s dalším dotazem :) Jakožto letitý hráč online her a Counter Strike konkrétně používám herní headset pro komunikaci s teamem a dobrou prostorovou slyšitelnost.
Klasická konstrukce headsetu ale pro mě má jeden (pro někoho možná banální) problém a tím je horní upevnění, které leží na hlavě a jsou po něm slehlé vlasy. Možná to někoho rozesměje ale pro mne je to docela problém, hraju dost často ráno než jdu do práce popř odpoledne než jdu někam ven a takto sem nucen po hraní skočit do sprchy a trávit pul hodiny dáváním vlasů dohromady popřípadě hrát se sluchátky složenými u krku apod.
Zkuste se prosím vyhnout radám typu "ohol se dohola" a poraďte nějaký herní headset, který bude buďto za krkem popřípadě klidně i peckově do uší. Na ceně mi až tak nezáleží, spíš mi jde o nějakou zkušenost s konkrétním produktem - aby při hraní nebolely uši, fungoval solidně mikrofon atp. Předem díky :)
Herní sluchátka k PC
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní sluchátka k PC
V headsetech za hlavu přehled moc nemám, osobně bych koupil špunty (Vsonic VSD3) a stolní mikrofon.
Každopádně by mě zajímalo, co nosíš za účes, že jsou normální sluchátka, jako je SR850 nebo T500 off limits...
Každopádně by mě zajímalo, co nosíš za účes, že jsou normální sluchátka, jako je SR850 nebo T500 off limits...

Hele taková ta dnešní klasika, vyholený boky a vrch delší. Co bohužel alespoň mě dělají sluchátka je to, že mi uprostřed pod tím horním propojem slehnou vlasy takže pak člověk s takovou vlnou z profilu vypadá jako retard (viz ilustrační foto) 

Popravdě na kombinaci peckovejch sluchátek + stolního mikrofonu jsem se nedíval, to už bych asi raděj vzal ROCCAT Aluma kde je mikrofon na kabel a podle zkušeností je zvuk dostatečnej, jen spíš váhám nad zvukem z peckových sluchátek jako takových, přece jen u her člověk ocení prostorovější zvuk (směry odkud dupe nepřítel) a tam si nejsem u pecek jistej, navíc po pár hodinách hraní aby netlačily nebo tak něco

Popravdě na kombinaci peckovejch sluchátek + stolního mikrofonu jsem se nedíval, to už bych asi raděj vzal ROCCAT Aluma kde je mikrofon na kabel a podle zkušeností je zvuk dostatečnej, jen spíš váhám nad zvukem z peckových sluchátek jako takových, přece jen u her člověk ocení prostorovější zvuk (směry odkud dupe nepřítel) a tam si nejsem u pecek jistej, navíc po pár hodinách hraní aby netlačily nebo tak něco
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na recenze vůbec nehleď, hodnotí to z 90% hráči, co nemají ponětí o kvalitě zvuku a v životě neměli nic normálního na hlavě. 
Nejlepší by bylo účes překousnout a vzít T500, pokud jsou peníze. O ROCCATech a podobných značkách bych ani neuvažoval.

Nejlepší by bylo účes překousnout a vzít T500, pokud jsou peníze. O ROCCATech a podobných značkách bych ani neuvažoval.
https://steelseries.com/gaming-headsets/siberia-neckband
Po těch slintám, což o to, bohužel už se několik let nevyrábí ale to provedení je přesně to, o co mi jde ale ať googlim jak googlim, nejsu schopnej najít alternativu novou.
Účes se překousává jen těžce, přece jen si zkus představit, že jedu na obchodní schůzku a před klienta dojdu takhle.. No a rozhodovat se jestli si zahraju podle toho jestli je večer a jdu poté spát nebo ne, to je dost omezující :) Zatím to vypadá na nějakou in-ear alternativu, jen si moc dobře nedokážu představit, jak si povedou
Po těch slintám, což o to, bohužel už se několik let nevyrábí ale to provedení je přesně to, o co mi jde ale ať googlim jak googlim, nejsu schopnej najít alternativu novou.
Účes se překousává jen těžce, přece jen si zkus představit, že jedu na obchodní schůzku a před klienta dojdu takhle.. No a rozhodovat se jestli si zahraju podle toho jestli je večer a jdu poté spát nebo ne, to je dost omezující :) Zatím to vypadá na nějakou in-ear alternativu, jen si moc dobře nedokážu představit, jak si povedou
V čem se liší herní sluchátka od nehernich?
Pokud nepotřebuješ mikrofon, vem nějaký SuperLuxy, za tu cenu lepší nesezenes.
Pokud nepotřebuješ mikrofon, vem nějaký SuperLuxy, za tu cenu lepší nesezenes.
V ničem krom nějakýho barevnýho pozlátka s logem firmy co dělá herní myši a klávesnice
Toho jsem si vědom a herní píšu jen proto, aby bylo jasno k čemu budou, že nepotřebuju super zvuk na přebasovaný ducárny a zase ocením lepší ergonomii na dlouhý používání a prostorovější efekt pro orientaci. Mikrofon bych uvítal součástí sluchátek, už tak mám u pc překabelováno
Dodatečně přidáno po 46 minutách 16 vteřinách:
V případě že bych teda kývnul na peckovej headset, všude tlačí ke hrám Razer Hammerhead kterej ale bude počítám klasická mrcha za pár stovek obrandovaná Razerem, nějaká vhodná alternativa by někoho nenapadla? Pecková sluchátka, která nebudou při delším nošení tlačit, budou mít v sobě mikrofon a nebudou zvukově totálně k ničemu ?

Dodatečně přidáno po 46 minutách 16 vteřinách:
V případě že bych teda kývnul na peckovej headset, všude tlačí ke hrám Razer Hammerhead kterej ale bude počítám klasická mrcha za pár stovek obrandovaná Razerem, nějaká vhodná alternativa by někoho nenapadla? Pecková sluchátka, která nebudou při delším nošení tlačit, budou mít v sobě mikrofon a nebudou zvukově totálně k ničemu ?

Mám na hraní CS GO a poslech hudby Superlux HD681 EVO a super. Mají vyváženej zvuk za ty prachy si myslim lepší neseženeš.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3847
-
od Kadel33
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 22:11
-
- 3
- 2527
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
- 4
- 2805
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3107
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1313
-