Zalman Z1 - odejmutí předního panelu
Zalman Z1 - odejmutí předního panelu
Dobrý den, rád bych se zeptal, jak se dá odejmout přední panel. Nechci si poničit novou skříň, tak se radši ptám zkušených. 

Re: Zalman Z1 - odejmutí předního panelu
Návod mi moc neřekl, ale mám s klidným svědomím panel "vytrhnout" ? Chytit ze zpod za mezeru k sobě ?
Stačí zmáčknout všechny tyto držáky a poté vyjmout přední panel.
Ony se ty držáky moc příjemně nemačkají. Jak přesně zmáčknout ? Všechny najednou se zmáčknout nedají.
Ale dají, aby se ti to povedlo zlomit, musel bys být vážně levej.
Zmáčkni jeden a trošku vysuň, je jasné, že to teď nevysuneš, protože to první musíš zmáčknout.
Zmáčkni, vysuň trošku (aby se to nezacvaklo zpátky), zmáčkni další, vysuň a takhle to dělej pořád, poté zmáčknutí všech už to stačí vyndat.
Zmáčkni jeden a trošku vysuň, je jasné, že to teď nevysuneš, protože to první musíš zmáčknout.
Zmáčkni, vysuň trošku (aby se to nezacvaklo zpátky), zmáčkni další, vysuň a takhle to dělej pořád, poté zmáčknutí všech už to stačí vyndat.
Tak jsem se k odejmutí předního panelu dnes konečně dostal. Zkoušel jsem tvůj způsob odejmutí Roidocu. Vše bylo "stlačeno" a stejně nic. Po nějaký půlhodině jsem se na to v***al a zavřel jsem bočnici. Z posledního doušku naděje jsem chytil panel zespodu a silně vytrhl. Co se nestalo. Opravdu jsem to odejmul.
A přesně proto je plast vespod vyřízlý na prsty :) Na druhou stranu představa, že jde čelní panel sundat "lousknutím prstů" by mě děsilo.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2256
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
- 1
- 4057
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8047
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”