Karrex: Máš i nemáš pravdu. R4ka je bez těch košů taková papírová. Ten vzduch se tam bez problému dostane, ale tady se počítalo s tím že se budou přidávat disky a BR mechanika. Kdyby jen SSD, tak bych vyšoupl, ale člověk chtěl HDD na práci, ty se v himuru usmaží a proto by se daly tam - prostřední nebo dolní pozice. Při zátěži by se chladili a bez zátěže by se vypínaly :)
pajzlnatorcz: na 2 karty potřebuješ 5930K, stejně tak potřebuješ ještě silnější zdroj, stejně tak to jen tak neuchladíš, stejně tak je to celé divné. Ještě jsi nám ani nenapsal co přesně na tom budeš dělat, jaké video a v čem tobudeš stříhat. Tak to jsi slyšel špatně, neříkám že to je špatná zdroj, ale ...
IMHO na to máš málo peněz,
IMHO2: vypadá to jako wet-dream
EDIT:
AIO vodník není kvalitní chlazení! A navíc dost hlučné + schází case fany, ty co tam jsou ti stačit nebudou.
Disky jsou potřeba 2. Zdroj dat a cílovej disk. Optimálně v RAIDU. Stále nevím co a a včem stříháš + co a v čem pracuješ.
Stejně tak nevím co ti není jasné na tom že na 2x 980ti je potřeba 5930k bo 40 linek. Stejně tak ten GB je hlučný. MSi Ligheting má lepší napájecí kaskádu -> větší OC. Nebo Gaming ten je tišší a kvalitnější stock chladič.
Přijde že mi máš svou hlavu, a vlastně jsi nechtěl ani tak moc poradit, jako si tady děláš WetDreamPC.
Pomoc při stavbě počítače
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc při stavbě počítače
Pokud SLI tak přidej na 5930K.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc při stavbě počítače
Vaše neustálé rejpání a nabízení vašich služeb mě opravdu unavuje. Narozdíl od Vás na počítač mám, takže laskavě přestaňte s tím wetdream, děkuji
Videa upravuji v adobe premier, sony vegas, jak jsem říkal, stříhám herní videa, dělám streamy a stříhám sketche a vlogy (v budoucnu 4k) ted na to nemám PC, kameru ano.
Videa upravuji v adobe premier, sony vegas, jak jsem říkal, stříhám herní videa, dělám streamy a stříhám sketche a vlogy (v budoucnu 4k) ted na to nemám PC, kameru ano.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2579
-
od ComputerAsylum
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 16:35