měl bych na Vás takovou prosbu. K Vánocům jsem dostal tablet Lenovo s Windows 8.1 a chtěl bych si k němu připojovat klávesnici (a myš) přes bluetooth a brát to na cesty, na chalupu a tak, místo velkého NTB. Původně jsem měl vybranou klávesnici HP K4000, ale když jsem se zadíval do recenzí, tak si dost lidí stěžovalo na to, že se klávesnice po vteřině, či dvou odpojí a když začnou psát další slovo, tak než se připojí, tak to trvá (a tím vynechá první jedno-dvě písmena). Nebo další recenzenti psali, že se někdy "zasekne" (asi softwarově) klávesa a opakuje stále jeden znak několikrát, než píše dál. To se mi - pochopitelně - nezamlouvá. Tak jsem jako alternativu vybral Logitech K480, ale světe div se! - podle některých uživatelů stejné problémy, jako u HP.
Vzhledem k tomu, že bluetooth klávesnic je jako šafránu bych tedy rád poprosil o doporučení nějaké solidní klávesnice, která nebude dělat výše popsané (zasekávat se, odpojovat se nebo přecházet do standby režimu po pár sekundách). Rád bych, aby uměla české znaky s diakritikou. Cenu bych viděl tak do 1000, max. 1200 Kč. Jo, a kdyby měla numpad, tak to by asi už byl zázrak, co?