kedže som vlastne noob vo vyhľadávaní komponentov na skladanie, chcel by som sa opýtať, či by ste mi náhodou nepomohli. Určite by som nechcel nejak objednať nejaký zdroj alebo iný komponent, ktorý by do základnej desky nesedel

Čo by malo pc zvládať ?
- Kedže sa chcem zameriať na programovanie, rád by som odcenil, čo je nato potreba, či už viac ram, alebo neviem...
- Pozeranie videií
- Grafika môže byť integrovaná, ale chcem aby tam bol voľný slot pre nejakú, keď neskôr dokúpim
Moje požiadavky:
- Ram aspoň 4GB DDR3 (lepšie by aj bolo, keby bola len 1x a dala by sa rozšíriť ešte o 1x (ak by som mal money, dokúpil by som)
- Skrinka môže byť aj malá, bol by som totiž rád, keby mi to vošlo do medzery vedľa mňa, ale nebol by ani problém, dať ju kus ďalej (samozrejme čo najmenšia cena, na designe mi nezáleží..)
- HDD aspoň 500GB
- DVD mechanika byť nemusí, pretože mám extérnu, ale pokiaľ sa nájde aj nejaká lacna, a nepôjde do kôli nej nad cenu, tak môže byť :)
Čo sa týka ostatných komponentov ako je graf.karta, procesor, zdroj, zákl. doska nechám na vás, len aby všetko sedelo :)
Ďakujem za vás čas :) dúfam, že poradíte dobre

(Nad cenu 7000kč nechodte, max. 250kč+ (ostatok totiž dávam na myš, monitor, a ostatné doplnky...))
PS: Tí, ktorí tu prídu napísať "Počítač vyskladať za tak málo?" alebo podobné komenty, nech sa radšej zdržia komentára, potrebujem radu nie hejty, a tí ktorí si myslia, že taký počítač sa vyskladať nedá, nech si pozru nejaké obchody, sú tam už vyskladané počítače za skoro rovnaké ceny, a skladanie je lacnejšie, takže niečo za 250€ sa určite zohnať dá. :)