Dobrý večer, měl bych několik dotazů. Potřebuji připojit sluchátka (Sony MDR-10RBT Bluetooth headphones) k PC. Jediný bluetooth, který v PC mám, je ale dock k myši Logitech (Marathon mouse m705). Ten se mi však se sluchátky nechce spárovat (zřejmě se páruje pouze se zařízeními Logitech). Nejde toto omezení nějakým způsobem obejít?
Chystám se kupovat ještě jednu bezdrátovou myš (levnou, kolem 200 Kč), existuje nějaká, jejíž dock se dokáže spárovat s jakýmkoli bluetooth zařízením (tedy i se sluchátky SONY)?
Děkuji mnohokrát
Připojení sluchátek k PC přes BT
Re: Připojení sluchátek k PC přes BT
Ne, nejde to obejít. Dokonce si budeš muset po koupení bluetooth modulu do USB vybrat, zda chceš jet bluetooth Logitech nebo sluchátka, obojí nepojede! Nelze mít totiž dva různé bluetooth moduly obojí aktivní!
Tak to je dost hloupé.. a fakt neexistuje nějakej BT dock, ke kterýmu lze připojit najednou víc zařízení různých značek? Nejlépe dodávaný přímo k myši, v horším případě samostatně prodejný? K notebooku s integrovaným BT přeci taky připojíte najednou myš, klávesnici a např. sluchátka, nebo ne?
Jistě existuje, ale Logitech používá svoje řešení. Dokonce jsem netušil, že mám doma také zařízení s bluetooth od Logitechu (jak je skromný, že se s tím moc nechlubí), dokud jsem nenarazil na stejný problém. Když chci použít bluetooth sluchátka či sluchátko, musím Logitech zařízení zakázat. Není to moc jednoduché a pokud pustíš obě, myslím že se kousne počítač.
Jediné, na co jsem zatím narazil a co by zřejmě vyřešilo můj problém, je toto http://www.lampionprani.eu/bluetooth-op ... -cene.html, ale asi nema smysl riskovat nákup noname myši v noname obchodě..
Dodatečně přidáno po 2 minutách 8 vteřinách:
Zřejmě to není standart.. myši jsou buď čistě bluetooth s tím, že se počítá, že bude mít zařízení BT integrované, nebo se dodávají s USB docky, kde signál možná ani nejde přes BT (nebo ano?)
Dodatečně přidáno po 9 minutách 6 vteřinách:
takže když si koupím Bluetooth adaptér do usb a bluetooth myš (bez docku) tak by k PC asi měly jít připojit obě zařízení najednou, ne?:)
Dodatečně přidáno po 2 minutách 8 vteřinách:
Zřejmě to není standart.. myši jsou buď čistě bluetooth s tím, že se počítá, že bude mít zařízení BT integrované, nebo se dodávají s USB docky, kde signál možná ani nejde přes BT (nebo ano?)
Dodatečně přidáno po 9 minutách 6 vteřinách:
takže když si koupím Bluetooth adaptér do usb a bluetooth myš (bez docku) tak by k PC asi měly jít připojit obě zařízení najednou, ne?:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1469
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 06:48