Zdravím, koukal jsem se na oba notebooky a z mého pohledu by bylo lepší zakoupit Dell Inspiron 15(7000) První takový bod, proč jsem se rozhodl takto vybrat je novější procesor a celkový vzhled celého notebooku. Myslím, že i ty panty budou odolnější. Sice OS nenaběhne nespíš úplně tak rychle, jak u toho Lenova, ale 5-15 sekund snad nikoho nezabije.
Ty procesory co se týče generace jsou naprosto stejné (oba jsou Skylake). Ale bral bych Della, protože je tam i7-xxxxHQ, tedy 4jádra HT (celkem 8 vláken) a osobně jsme toho názoru, že má lépe udělané chlazení. Akorát nemá SSD, ale tak to není problém v budoucnu dokoupit.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
ani s jedním neuděláš chybu..jde o preference - buď chceš výkonější cpu nebo rychlejší start OS, programů atd.. jinak ani ten Dell nemá mechaniku, čili nevím, kam by SSD v budoucnu dal - leda nějaké větší místo HDD..
Je tam M.2 slot (nebo mSATA, teď z hlavy nevím), takže s SSD by problém být neměl.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Zdravím,
Vybírám noťas na Alze protože tam mám slevy. Chtěl bych něco na hraní, ale i práci. Hry jako Red dead redemptiom 2, kdc2 atd. Jedná se o programy jako sketchup nebo autocad. Zároveň chci aby to mělo kvalitní displej.
Zatím se mi líbí...
Poslední příspěvek
Ideálně AMD procesor, grafika RTX 5000 a rozlišení FullHD (kombinovat QHD s mainstreamovými 8GB grafikami pokládám za zcela nevhodné, bohužel je to na trhu dost častá konfigurace). K tomu solidnější konstrukce - což ten Legion splňuje (ale bohužel...
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte