Virtuální realita a nabídka výdělku..

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MisakServis
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Virtuální realita a nabídka výdělku..

Příspěvekod MisakServis » 15 črc 2016 11:52

Zdravím zdejší komunitu, potřeboval bych pomoc kde a jakou virtuální realitu koupit. Otevírám v Plzni herní ,,svět" , jako hlavní lákadlo bych chtěl použít právě kompletní výbavu na virtuální realitu. Na alze, czc a další jsem našel pouze brýle.. Já osobně bych chtěl i podstavec ve kterém se dá chodit například viz.: https://www.youtube.com/watch?v=kBpFx-ixBiM

Zatím sjednávám s firmou HTC sponsoring se zapůjčením celkové výbavy.. Právě že to zatím nevidím moc barevně, tak i kvůli časovému nátlaku si budu muset zařízení koupit sám.. Bohůžel nevím kde a jaké přesně bude to nejzábavnější.. :-)

Děkuji za pomoc, případně jestli je tu nějaký šikovný Plzeňák co má zkušenosti s internetovími kavárnami/aplikacemi kterými musí disponovat a popřípadě čtečkami členských karet... Tak bych ocenil případnou pomoc s následným výdělkem. Nabízím super brigádu u dvou mladých lidí, co mají kapitál a chtějí ho co nejlíp investovat..Nabízím přátelské až kamarádské jednání, nějaký ten výdělek (není problém vydělat si několik tisíc, záleží na odvedené práci) a pokud bude zájem - tak automaticky vstup pro 2-člennou rodinu na půl roku zdarma (myšleno 2 hodiny každý den..) na nejnovější konzole, pc, různé simulátory..
Když si nebudete jisti ohledně zkušeností, tak se nebojte a zeptejte se aspoň. I malá pomoc, může být velkou pomocí. Nechci platit velké firmy, proto hledám raději šikovného kolegu..

Děkuji, kontaktujte mě prosím na e-mail. misakservis@email.cz a nebo zde v sokromé zprávě,

Reklama

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”