Doporučte mi pěknou PC skříň do 2000,-
Re: Doporučte mi pěknou PC skříň do 2000,-
maji v sobe skrine nejakou extra elektroniku ? nebo jsou to opravdu jen "krabice" s ruznymi otvory a treba trubkami (pokud je s h2o chlazenim) nebo se i ty trubky musi dokupovat zvlast ?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Doporučte mi pěknou PC skříň do 2000,-
Žádný trubky k ničemu nejsou. Maximálně je tam HUB s 3piny na připojení několika fanů a případně tlačítko s podsvícením
X-rated a jakou jsi měl před tím? Já totiž měl Phantom 410, S340 a skončil jsem u H440, tak rozhodně vím, že 340 je na tom nejhůř a za ty prachy to vůbec nestojí. Každopádně jsem ti to psal už v tématu Co jsme si koupili. I Hčko má horší vnitřní teploty než R5 a co potom 340ka
.
X-rated a jakou jsi měl před tím? Já totiž měl Phantom 410, S340 a skončil jsem u H440, tak rozhodně vím, že 340 je na tom nejhůř a za ty prachy to vůbec nestojí. Každopádně jsem ti to psal už v tématu Co jsme si koupili. I Hčko má horší vnitřní teploty než R5 a co potom 340ka

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”