Chci si postavit herní pc, hrát budu ve fullHD a mít více jak 60FPS. Chtěl bych se jen poradit jestli vše co mám dává smysl a co by jste doporučovali za zbylé komponenty atd... Plánuji i nějaké to přetaktovaní cpu, už jsem úspěšně taktoval přítelkyni procesor FX 6300, takže doufám že toto také zvládnu

Mám:
Procesor - I7 6700K
SSD disk -Samsung 850 PRO - 128GB - 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-7KE128BW) (doufám že 128gb bude stačit :) )
Grafickou kartu - MSI Computer Graphics Card (GeForce GTX 1070 GAMING X 8G)
Operační pamět- Corsair Vengeance LPX DDR4 4x4GB 2666MHZ RAM (Mám tyto ramky, a nevím jestli je mám prodat a koupit 2x8gb, nebo jestli to není až takový problém, budu rád když mi poradíte :) )
Plánuji koupit:
Chlazení - zatím jsem nezjišťoval, takže budu rád za nějaké doporučení (cca do 2000Kč, samozřejmě čím méně tím lépe, ale zase chci aby to nebyl nějakej šmejd )
Disk - To ještě uvidím dle peněz, s tím poradit asi nepotřebuji :), hodně fotím a dělám videa, takže možná nakonec vezmu nějaký s 3tb
Monitor - 23" ASUS PB238QB (určitě bych chtěl IPS a aby frekvence byly více jak 60hz.. tento monitor se zdál že vše splňuje a doufám že bude mít i super obraz... nevím jestli se nemám raději někam jet nejdřív na něj podívat, než ho jen objednat přes net :)... (cena max 7000).. větší rozlišení jak fullHD si myslím nepotřebuji (jelikož by byl monitor až moc drahý).
Skříň - Fractal Design Define R4 (hledám nějakou, do které se nebude tolik dostávat prach, na hluku až tak nezáleží, ale když bude tichá tak budu jedině rád)
Zdroj - Zatím jsem nehledal, ale počítám s nějakým 650w a aby byl kvalitní, cena cca 2000, jestli se za tu cenu dá sehnat nějaký kvalitní :).Takže bud rád když nějaký doporučíte
Deska - V těch se moc nevyznám, jen vím že nějakou Z170 a aby podporovala DDR4 když už je mám

Operační systém Nejspíše Windows 10 ?
Jinak pc sestavu budu dokupovat a skládat v říjnu do té doby jsem na Aljašce. Ale chtěl už bych už mít seznam co dokoupit.
Budu vám ohromě vděčný, když se k sestavě vyjádříte a doplníte komponenty, které bych měl dokoupit. Snad jsme na nic nezapomněl.
Možná budu kupovat i nějaké sluchátka, takže když o některých do cca 2000 víte rád se nechám inspirovat... preferuji bez mikrofonu, jelikož ten mám zvlášť.