Pracovný PC

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Karmail
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Pracovný PC

Příspěvekod Karmail » 13 srp 2016 11:42

Ahojte, keďže mi tu bolo v minulosti dobre poradené, tak sa obraciam opäť s radou, tentokrát pri zostavovaní môjho pracovného PC, mám striktne stanovený rozpočet 627€, čo je približne 16500Kč.
Cena je len na skrinku bez monitora a ďalšieho príslušenstva, taktiež mám zakúpený win7, takže aj to odpadá.

PC by mal byť primárne používaný na prácu s microstation 2/3D, sketch up, photomodeler, prípadne 2D projekty v autocade/civil 3d, možno nejaké drátové modely a aby by na tom svižne bežal postproces fotiek v photoshope a konverzia videa.
Ďalej by som bol rád keby to bolo kompatibilné s win7 a bolo by to relatívne tiché. Vopred ďakujem za vaše odpovede.

Reklama
Karmail
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pracovný PC

Příspěvekod Karmail » 15 srp 2016 12:47

Nikto nič? Keď nikto nepíše, tak ešte ako alternatívu zvažujem, že by som kúpil nejakú pracovnú stanicu, ako je HP Z400 workstation, tak by som rád vedel váš názor, či do toho ísť alebo to úplne zavrhnúť, lebo som pozeral, že sú v tom certifikované grafické karty.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”