Poraďte mi ohledně sestavy pc ... rozklikni info v popisku Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

youngkobe420
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Poraďte mi ohledně sestavy pc ... rozklikni info v popisku

Příspěvekod youngkobe420 » 17 zář 2016 08:51

Zdravím chtěl bych se zeptat co bych s touhle sestavou potřeboval zlepšit jestli to ještě vůbec má cenu zlepšovat nebo radši uvažovat o prodeji a koupě nového pc k tomu abych rozjel hry jako je paragon např battlefield 1 atd jde mi převážně asi o nové hry jako gta v atdd....

Moje sestava je :
intel pentium CPU G3220 3.00GHz
4 gb ram -- ramky mi jsou jasné že budu muset navyšít aspon na 8 :D
Grafickou kartu v pc nemám kvuli nového zdroje ten stary mi novější grafiky netahal takže grafickou kartu dokoupit určitě jestli máte nějaké tipy prosím radte pokud to má teda cenu ten pc zlepšovat
Zdroj : 650w má kabelaž na přidavne chlazeni u grafik všechno semizda co je potřebne (nejsem zas bůhví jaký znalec pc) ale zas dement taky nejsem:D
zakladovku nevím jestli potřebujete ale tež tam je tak rok stara čistě už na windows 8čky takže není zastaralá

Takže prosím radte a jestli je třeba ještě něco dopsat dejte vědět jsem rád za každou radu díky moc hodíš popřipadně holky

Reklama
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Re: Poraďte mi ohledně sestavy pc ... rozklikni info v popisku

Příspěvekod d1amond » 17 zář 2016 09:11

Napiš co máš přesně za desku a zdroj. Bez toho se nehneme.
Také napiš finanční limit, kolik do toho chceš investovat.

A zkus to napsat česky, hrozně se to čte. Občas neuškodí , nebo .
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

youngkobe420
nováček
Stav:

Příspěvekod youngkobe420 » 17 zář 2016 09:28

To můžu zjistit není problém tak do 10 min to je tu.... no mě spíš zajímá jestli to stím finančním limitem má cenu aby mě to nevyšlo jak novy pc ... .. a tím zkus to napsat česky myslíš co ? zdá se ti že píšu rusky nebo co ? a jestli ti jde o čarky a takové pičovinky tak to fakt tak nehrotím a jestli ti to vadí muže poradit někdo jiny kdo s takovou prkotinou nemá problém :D

Dodatečně přidáno po 14 minutách 11 vteřinách:
msi h81m-p33 zakladovka.... název zdroje nezjistím při chodu pc protože se nedostanu ke štítku asi je zrovna ze strany ktera je přilehla ke stěně.... a nechce se mi kvuli tomu vypínat cely pc ale to je stejně vedlejší protože mi stačí jenom vědět jestli má cenu investovat nebo kupovat nový pc protože jsou možnosti sehnat pc do 10 tisíc složeny tak aby rozjel novější hry a kdybych do toho měl investovat víc jak 5 tisíc je jasné že ho radši prodám než abych ho zlepšoval nepotřebuju zas hrat battlefield 1 na nejvyšší detaily ...

Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:

Příspěvekod Michael850 » 17 zář 2016 09:48

Nepíšeš si na Facebooku, ale žádáš o konstruktivní radu, a tak se očekává, že to bude nějak vypadat. Nikdo nebude louskat několik odstavců bez jakýkoliv úprav (rozuměj interpunkce) a nebude mít chuť ani poradit, protože 1. dojem je vždy nejpodstatnější a udává, jestli budu nebo nebudu chtít poradit, protože ty to po sobě přečteš, ale když si to čte někdo jiný, tak u toho dost tápe, co chceš vlastně říct.
Navíc se tu projevuje neochota spolupracovat - na d1amonda jsi reagoval jen jaké jsou interpunkce za pičovinky (což ani neexistuje) a už jsem si naivně myslel, že by sis to aspoň opravil... neopravil.
Nemá cenu tady ztrácet síly svou ani nikoho jiného.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

youngkobe420
nováček
Stav:

Příspěvekod youngkobe420 » 17 zář 2016 09:53

:D:D:D:D:D:D tomuhle se říká opravdu nudný život ne aby lidi radily honíte si ego na tom že něčemu rozumíte a řešíte takovou píčovinu jako je čarka tečka atd ....... ani nechcu radu od takových zakomplexovanych blbcu.... sorry ale jestli vam děla problem tohle číst nebo je to v něčem horší než tvoje psaní tak jsem asi opravdu slepý a nezajímá mě co píšeš protože ja takové abnormalní hovna nehrotím :D:D:D:D:D:D: aspon jsi mě pobavil tohle už je na mě moc :D :D :D :D :D :D :D :D

Dodatečně přidáno po 16 vteřinách:
tohle je obyčejné forum ne zasedani v parlamentu ty noumo nepiš už dal prosímtě

StrakerCZ
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod StrakerCZ » 17 zář 2016 09:59

Zdravím je to dost nepřehledné a špatně se v tom hledají důležité informace.
"Jinak čarky a takové pičovinky tak to fakt tak nehrotím" vzhledem k tomu, že to patři k češtině, by si to "hrotit" měl.

Taky je dost důležité na jaké detaily to chceš hrát. Třeba na takový 720p a low detaily ti stači i GTX 750 Ti

Teoreticky by stačilo koupit jen Ram pamět, grafickou kartu a hrát by se to dalo. Samozřejmě procesor není žádná sláva a mnohem výhodnějši by bylo koupit nový.

https://www.youtube.com/watch?v=RD6xW6vfQTA

https://www.czc.cz/msi-n750ti-twin-froz ... 65/produkt
https://www.czc.cz/evga-geforce-gtx-750 ... 45/produkt
https://www.czc.cz/gigabyte-gv-n75twf2o ... 84/produkt
Naposledy upravil(a) StrakerCZ dne 17 zář 2016 10:09, celkem upraveno 2 x.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá

youngkobe420
nováček
Stav:

Příspěvekod youngkobe420 » 17 zář 2016 10:05

blbě ? tak to už mam fakt dost :D všechno důležité je podsebou a když čteš od začátku dozvíš se všechno takže nevidím vničem problém jesstli vy jo je mi to uplně jedno protože asi fakt neřeším takové sračky :D a ikdyby to patřilo nevím k čemu je mi to někde protože mě to fakt žadný problém nedělá nejsem takovy hrotílek hoši....

no pravě že to nechci vůbec brat na detaily ja potřebuji čistě obecně říct jestli má cenu komp zlepšit a nebo radši koupit nový ...
kdyby třeba procesor a nevím ještě zakladovka byli nanic a musel bych přejit na nove tak je jasné že už jdu hned na novy pc protože by mě to vyšlo tak na 6 minimal dvě věci

Ale to je jedno nebudu tady otravovat nepřišel jsem se hadat s hrotílkama na něco jsem se zeptal a jestli má někdo problém s takovou sračkou jak píšu tak to serte a poradím se jinde kde lidi radí nehledají chyby v tom co ptajicí se píše :D

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 17 zář 2016 10:13

Je ti to jedno? Takze je ti i jedno ze nedodrzujes to, s cim jsi sam souhlasil (pravidla fora):

Registrací jste souhlasili s tím, že nebudete posílat žádné hanlivé, neslušné, vulgární, nenávistné, zastrašující, sexuálně orientované nebo jiné příspěvky/SZ, které mohou porušovat zákony či pohoršovat ostatní uživatele.

Nejhorsi na tom je ze nekteri se takhle chovaji i ve svem zamestnani a pak se divi, proc maji po nekolika dnech ve zkusebce vyhazov.

StrakerCZ
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod StrakerCZ » 17 zář 2016 10:18

Nevím co řešiš, odpověď jsi dostal.

Mnohem, lepší by bylo koupit celé nové pc, ale pokud máš jen 5 tísíc a chceš za každou cenu hrát, tak to kup. Do 5 tisíc bez problému, ale počítej s tím, že budeš muset nastavit nízké rozlišení a nízké detaily.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá

youngkobe420
nováček
Stav:

Příspěvekod youngkobe420 » 17 zář 2016 10:18

Nemám problém se chovat slušně :D ale bohužel tohle není urážka ale pravda ja nepotřebuju lidi urážet... napsal jsem obyčejny dotaz stačí odpovědět nebo ignorovat neptal jsem se na to jeslti jsem napsal něco špatně nebo že se v tom nedá orientovat kdo stímhle má problém ma podle mě nudny život a nevi co s časem

a jestli už tady začínáš tahat praci tak to mam fakt dost co se tu rozjelo z dotazu kašlete na to fakt :D :D :D: :D

Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:

Příspěvekod Michael850 » 17 zář 2016 10:19

Pro boha, zamkněte to tu někdo...
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

youngkobe420
nováček
Stav:

Re: Poraďte mi ohledně sestavy pc ... rozklikni info v popisku  Vyřešeno

Příspěvekod youngkobe420 » 17 zář 2016 10:21

právě že ani moc ne možna tak od tebe ... takže tobě aspon děkuji... tohle je informace kterou jsem potřeboval o nic víc mi nešlo je to tak jednoduche a nemuselo se tu nic začínat.... nemám s nikym a s ničím problém přišlo mi to jenom směšné neřeším věci až tak do detailu no...
jakože budu mít víc jak 5 tisíc ale kdybych do toho dal už třeba 10 nebo 15 tak si za tu cenu koupím našlapany pc přes někoho nebo si nějaky optimalní složím a tenhle bych prodal + ještě ps3 se zarukou ... peníze budou i s vyplaty ale nechci cpat do stareho když mužu mít novy takže díky pomohl jsi mi

Dodatečně přidáno po 25 vteřinách:
ty se zamkni někde hrotílku :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Dotazy ohledně Plexu
    od Fargotroniac » 22 lis 2024 10:55 » v Vše ostatní (sw)
    0
    2718
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    22 lis 2024 10:55
  • Rada ohledně zdroje k pc
    od Lokna » 12 kvě 2025 12:16 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    3559
    od windroid2 Zobrazit poslední příspěvek
    12 kvě 2025 13:20
  • PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
    od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    2272
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    05 dub 2025 11:36
  • Nacenění PC sestavy
    od davsto » 07 srp 2024 12:00 » v P: Hardware
    1
    3600
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    07 srp 2024 12:15
  • kontrola sestavy