Ahoj , prosím vás bude tato sestava fungovat , nebije se tam něco ? PC chci koupit klukovi 10let , kde by chtěl hrát GTAV , farming simulátor a další nevím co . Představa je taková , že bych si to nechal složit na CZC a na aukru bych si koupil windows. Rozpočet je omezen plus mínus 16000,-
https://www.czc.cz/dnab0gbdeihnd8apb8atmboqn4/seznam
Děkuji
PC 16000,-
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC 16000,-
Vítej na PC-help,
je to trochu OT ale nedá mi to... to vážně bude hrát 10 letý kluk GTA? Farming simulator souhlas ale GTA mi přijde trochu moc na jeho věk
je to trochu OT ale nedá mi to... to vážně bude hrát 10 letý kluk GTA? Farming simulator souhlas ale GTA mi přijde trochu moc na jeho věk

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Fungovat to bude, ale jsou tam příliš drahé komponenty, které nemají na herní výkon žádný vliv. Tahle to bude 2x výkonnější https://www.czc.cz/8b9obhlp28jkgaeb236vc63ec9/seznam
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nebo taky takhle :
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_3 ... Q0012U5Z01
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_3 ... Q0012U5Z01
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
beather píše:Vítej na PC-help,
Já hrál GTA II v 8 letech a byla to první hra co jsem na pc hrál a znám i mladší děti co hrají GTA V jiná doba.

Takže , dá se říci , že v mé sestavě se dá ušetřit (by se mělo) na základní desce , skříni , zdroji a přidat to do graf.karty , čímž se zvedne výkon pc.
OK díky , páč tomu moc nerozumím , tak momentálně nevím na co se dál zeptat :)
PS: kluk pořád mluví o GTA 5 , má to ze školy , pokud pro 10leté není vhodná tak ji mít nebude.
OK díky , páč tomu moc nerozumím , tak momentálně nevím na co se dál zeptat :)
PS: kluk pořád mluví o GTA 5 , má to ze školy , pokud pro 10leté není vhodná tak ji mít nebude.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Je to na tobě, ale toto má své důvody
.
Věkové omezení 18 let
Většina to prostě stáhne a hraje.

Věkové omezení 18 let
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Dítě si stejně najde samo cestu když bude chtít. 

Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
socirel píše:beather píše:Vítej na PC-help,
Já hrál GTA II v 8 letech a byla to první hra co jsem na pc hrál a znám i mladší děti co hrají GTA V jiná doba.
Když jsme, ale my jako děti v GTA II zatřelili člověka tak to vypadalo jak že jsi vymáčkl rajče na podlahu, v GTA 5 už je to reálná vražda se vším všudy v detailech

Asus M5A78L-M LX V2
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
cerberos2 píše:socirel píše:beather píše:Vítej na PC-help,
Když jsme, ale my jako děti v GTA II zatřelili člověka tak to vypadalo jak že jsi vymáčkl rajče na podlahu, v GTA 5 už je to reálná vražda se vším všudy v detailech![]()
tak tak
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Karrex píše:Je to na tobě, ale toto má své důvody.
Věkové omezení 18 let
Vekové obmedzenia v dnešnej dobe už vôbec neplatia, výrobcovia ich tam dávajú len tak... aj tak na 100% takému 10 ročnému predajú GTA 5 krabicovú verziu v nejakom kamennom shope a je im jedno koľko má rokov, skôr si radi zarobia

To není omezení, ale doporučení.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”