Je škoda, že máš DDR2 ramky. Kdyby jsi měl DDR3, tak by šla bazarově koupit nějaká deska s procesorem i5 tak té druhé, nebo třetí generace. Protože zdroj máš dobrý.
OT: S tím GTA V, jako jde to i na 4GB ram. Zkoušel sem to na mém PC2 (viz podpis). A okolo těch 25 - 30 FPS tam bylo Na FullHD
O to GTA mi až tak nejde, spíše bych si teď strašně rád zahrál H1Z1: King of the Kill, myslíte že by šlo něco poskládat do těch 12 tis. abych si na tom zahrál? Nikdy mi nešlo o "kvalitu" hry co se týče zobrazení.. Radši jsem si vždy zahrál na nejnižší kvalitě ale s většími FPS..
Pokud použiješ starou case,disk a zdroj,tak za slabých 12 tisíc máš slušný počítač na hry. https://www.czc.cz/184448,184516,201623 ... 91548/kody Ten SSD disk kupovat nemusíš,ale počítam,že ten původní starý disk už nebude žádný rychlík.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Dobrý den, ahoj,
Přemýšlím o upgradu aktuální sestavy:
Mag torpédo 460
RX5700 xt
I5 10500
Rámky nějaké 2x8 a 2x16 3200mhz DDR4
Zdroj mam 750w
Chtěl bych asi vyměnit desku a procák, protože do tohoto socketu nemohu najít nikde bazarový lepsi...
Poslední příspěvek
Za mě nemá smysl to zachovávat už.. Prodal bych to jako celek cpu+chladič+deska+ramky.
Mám doma dědka, používám ho na Word, Excel, Internet, filmy a hraju jednu hru Left4Dead na steamu. Měnil jsem hdd za ssd. Ještě bych tam mohl přihodit ramky, podle popisu jsou tam 2 sloty. Předpokládám, že je tam jedna 4Gb a dočetl jsem se maximální...
Poslední příspěvek
Těch 1600 MHz nemusím dodržet?
Je nějaký způsob, jak zjistit, že je GK opravdu KO? Už na tom moc nesejde, jen pro info, ať to vím.